Live Streaming JDT Vs Selangor FC Final Piala Malaysia 2022 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

Saat yang dinanti-nantikan telah tiba, pertembungan gergasi bola sepak dari selatan tanahair iaitu Skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim [JDT] menentang Selangor FC dalam perlawanan akhir TM Piala Malaysia 2022 bagi merebut gelaran juara serta merangkul trofi kejuaraan edisi terkini saingan Piala Malaysia.

Pertembungan JDT Vs Selangor FC Final Piala Malaysia 2022

Final Piala Malaysia 2022 membabitkan pasukan JDT menentang Selangor FC sememangnya amat dinantikan oleh seluruh peminat sukan bola sepak tanahair terutamanya penyokong setia mereka sendiri kerana penonton akan disajikan dengan aksi perlawanan yang menarik dan sengit apatah lagi kedua-dua pasukan ini bermain di pentas akhir Piala Malaysia 2022.

Sudah tentu perlawanan ini akan berlangsung lebih sengit lagi.

JDT Dan Selangor FC Dalam Misi Memburu Kejuaraan Piala Malaysia

Sukar untuk meramalkan pasukan mana yang akan menjulang trofi Piala Malaysia 2022 kerana sepanjang saingan TM Piala Malaysia, JDT mahupun Selangor FC telah mempamerkan prestasi yang terbaik. Namun kelebihan awal dilihat memihak kepada JDT yang juga merupakan Juara Liga Super 2022.

Penutup Tirai Liga-Malaysia Musim 2022 Mendebarkan

Final Piala Malaysia 2022 merupakan musim penutup tirai Liga Malaysia yang paling mendebarkan kerana membabitkan pasukan yang mahu menambah kejuaraan [JDT] dengan pasukan [Selangor] yang ingin merealisasikan misi 34 untuk gelaran Juara Piala Malaysia 2022.

Siaran Langsung Atau Live Streaming JDT Vs Selangor FC Final Piala Malaysia 26 November 2022

Perlawanan akhir TM Piala Malaysia 2022 membabitkan pasukan Johor Darul Ta’zim menentang Selangor FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu bersamaan 26 November 2022 bertempat di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Sebagai makluman, perlawanan JDT vs Selangor FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi, Unifi Sports 1 dan RTM Sukan serta di RTM TV Okey seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Youtube Unifi dan RTMklik.

Pautan [Link] Tontonan Online
? Live Streaming JDT Vs Selangor FC Final Piala Malaysia 2022

Juara Piala Malaysia 2022

Pasukan manakah yang akan merangkul kejuaraan edisi terkini Piala Malaysia, JDT atau Selangor FC?. Anda pasti mempunyai ramalan tersendiri. Sama-sama kita nantikan kesudahan perlawanan ini..

Keputusan Terkini Johor Darul Ta’zim Vs Selangor FC Final Piala Malaysia 2022

Untuk perkembangan bersama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan JDT vs Selangor FC bagi perlawanan akhir saingan TM Piala Malaysia 2022 ini secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung JDT Vs Selangor FC Final Piala Malaysia 2022
logo piala malaysia
Stadium Nasional Bukit Jalil
Tuan RumahFTPelawat
JDT jdt fc logo21selangor fc logo Selangor
Penjaring GolPenjaring Gol
45+3′ Bergson
58′ Forestieri
Caion [P]45′
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.
Pasukan Juara Piala Malaysia 2022
Johor Darul Ta’zim