Infosentral

Siaran langsung keputusan JDT vs Melaka United 10 Oktober 2020

Keputusan Dan Live Streaming Melaka United Vs JDT Liga Super 2020. Pasukan Melaka United menerima kedatangan skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim (JDT) dalam perlawanan minggu terakhir saingan CIMB Liga Super Malaysia 2020 (LS11) yang telah dijadual berlangsung buat kedua-dua pasukan pada hari Sabtu, 10 Oktober 2020.

Pertemuan membabitkan Melaka United dan JDT sememangnya sebuah perlawanan tumpuan yang amat dinanti-nantikan oleh penyokong kedua-dua pasukan berikutan JDT dan Melaka United turun beraksi untuk merealisasikan misi penting mereka dimana JDT memerlukan kemenangan bagi mempertahankan rekod tanpa kalah selepas mereka berjaya muncul selaku Juara Liga Super 2020 buat kali ketujuh berturut-turut manakala Melaka United pula mencari kemenangan sebagai peluang untuk memperbaiki kedudukan terkini mereka dalam carta liga super 2020.

Dalam pada itu, aksi perlawanan Melaka United menentang JDT bagi saingan terakhir Liga Super 2020 masih berlangsung tanpa kunjungan penyokong kedua-dua pasukan di Stadium berikutan pihak Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) dan Liga Bolasepak Malaysia (MFL) mengambil langkah berjaga-jaga bagi membantu kerajaan dalam membasmi penularan wabak COVID-19 di Malaysia.

Mengenai kedudukan pasukan dalam carta liga selepas mengharungi sepuluh aksi perlawanan sebelum ini menyaksikan JDT kini selaku pendahulu liga yang juga juara liga super 2020 berjaya mengutip 26 mata selain merupakan satu-satunya pasukan yang masih mempertahankan rekod tanpa kalah. Manakala Melaka United pula berada dikedudukan kelapan liga dengan kutipan sebelas mata.

Secara keseluruhannya, pertembungan membabitkan Melaka United dan JDT pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia masing-masing yang mahu pasukan mereka memperoleh keputusan kemenangan sekaligus dapat menambah tiga mata terakhir dalam saingan Liga Super musim 2020.

Siaran Langsung JDT Vs Melaka United Liga Super 10 Oktober 2020

Perlawanan terakhir saingan Liga Super Malaysia 2020 membabitkan pasukan JDT menentang (vs) Melaka United telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 10 Oktober 2020 bertempat di Stadium Hang Jebat, Melaka.

Untuk makluman, aksi JDT vs Melaka United turut disiarkan secara siaran langsung melalui Unifi Sports 1 dan 2 seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Info Live Streaming JDT Vs Melaka United Liga Super 2020

Terima kasih Unifi kerana memahami situasi semasa semua peminat bola sepak tanahair apabila menyediakan tontonan siaran langsung aksi perlawanan Liga Super secara percuma melalui saluran rasmi Youtube Unifi.

Bagi peminat sukan bola sepak tanahair, terutamanya penyokong JDT dan Melaka United yang mempunyai akses internet boleh menonton perlawanan JDT menentang Melaka, saingan minggu terakhir Liga Super secara live streaming di saluran Youtube rasmi Unifi, sila klik pada pautan (link) di bawah.

Youtube Unifi: https://www.youtube.com/c/unifiistheone

Keputusan Terkini JDT Vs Melaka United CIMB Liga Super 2020

Sebagai pengkongsian bersama, Infosentral turut akan mengemaskini keputusan JDT vs Melaka United bagi perlawanan terakhir saingan Liga Super 2020 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini
Keputusan Langsung JDT Vs Melaka United CIMB Liga Super 2020 LS11
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
Melaka United05JDT
Penjaring GolPenjaring Gol
Leandro 70′
Syafiq Ahmad 74′
Aidil Zafuan 79′
Fernando 84′
Cabrera 90+3′
Stadium Hang Jebat
Dikemaskini Pada 15 Oktober 2020 — 8:49PM
gaji kakitangan awam kerajaan

Jadual gaji tarikh pembayaran gaji terkini penjawat awam

kalendar 2021 malaysia

Kalendar 2021 Malaysia senarai perincian cuti umum negeri

duit pencen pesara kerajaan

Jadual tarikh bayaran duit pencen terkini pesara kerajaan

dividend asb

Tarikh pengumuman dan jumlah bonus dividen ASB

saps ibubapa

Saps ibu bapa semakan keputusan peperiksaan sekolah

carta result epl malaysia

Kedudukan carta EPL Liga Perdana Inggeris 2020-2021 keputusan dan jadual

carta liga super 2020

Kedudukan carta Liga Super keputusan dan jadual

peserta gegar vaganza 2020

Senarai penuh peserta Gegar Vaganza 2020 GV7

harga minyak terkini

Harga minyak petrol RON95 RON97 diesel terkini Oktober 2020

kalendar hijrah takwim bulan islam

Kalendar Islam 2021 takwim bulan hijrah 1442-1443 Malaysia

dividen bonus tabung haji terkini

Tarikh pengumuman dan jumlah peratus bonus tabung haji

keputusan liga super 2020

Keputusan terkini Liga Super 10 dan 11 Oktober 2020

bajet malaysia

Tarikh bajet 2021 siaran langsung pembentangan belanjawan Malaysia

© Infosentral.my - All Rights Reserved.