Live Streaming JDT Vs Melaka United Liga Super 2021 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh. Skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim (JDT FC) melayani kunjungan pasukan Melaka United dalam saingan Liga Super 2021 bagi perlawanan keenam (LS6) yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 2 April 2021.

Harapan Penyokong JDT FC Dan Melaka United FC

Selain perlawanan yang dinanti-nantikan, pastinya penyokong setia kedua-dua pasukan meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan mereka dapat melakar kemenangan dan meraih 3 mata penuh dalam perlawanan keenam Liga Super 2021 kerana kemenangan yang diharapkan ini sudah tentu akan melonjakkan dan memperbaiki kedudukan pasukan dalam carta liga sekaligus membuatkan penyokong lebih semangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Pasukan JDT Mendapat Perhatian Utama Dalam Saingan Liga Super 2021

Pasukan JDT merupakan sebuah pasukan yang diberi perhatian dalam kalangan pasukan Liga Super. Setiap keputusan yang diperoleh oleh JDT pasti menjadi tumpuan. Oleh itu, JDT perlu meneruskan momentum kemenangan serta mempertahankan rekod tanpa kalah mereka sepanjang mengharungi lima perlawanan Liga Super sebelum ini.

Pencabar JDT Sudah Menunjukkan Taring

Melihat pada kedudukan pasukan dalam carta liga, setakat ini telah muncul pasukan pencabar terdekat JDT antaranya Terengganu FC, Kedah Darul Aman FC dan Penang FC.

Perlawanan JDT FC Vs Melaka United FC Dijangka Sengit

Pertembungan membabitkan JDT dan Melaka United FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turut membawa misi yang mahu direalisasikan.

Informasi Lain Di Infosentral
  Siaran langsung keputusan Melaka United vs Selangor 11 September 2020

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Penyokong JDT FC dan Melaka United FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Live Streaming JDT Vs Melaka United FC Liga Super 2 April 2021

Perlawanan keenam saingan Liga Super 2021 membabitkan pasukan JDT FC menentang (vs) Melaka United FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 2 April 2021 bertempat di Stadium Sultan Ibrahim.

Sebagai makluman, perlawanan JDT vs Melaka United FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi, Unifi Play TV dan UnifiTV 703 seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi youtube Unifi.

Keputusan Terkini JDT Vs Melaka United FC Liga Super 2021

Dalam perkembangan yang sama, Infosentral turut akan mengemaskini keputusan JDT vs Melaka United FC bagi perlawanan keenam saingan Liga Super 2021 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung JDT Vs Melaka United FC Liga Super 2021
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
JDT FC 3 0Melaka United FC
Penjaring GolPenjaring Gol
4′ Adam Nor Azlin
8′, 82′ Bergson
Stadium Sultan Ibrahim
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.