Live Streaming JDT Vs UiTM FC Liga Super 2021 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh. Pasukan UiTM FC menerima kunjungan skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim (JDT FC) bagi perlawanan ketiga saingan Liga Super 2021 (LS3) yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 13 Mac 2021.

Harapan Penyokong JDT FC Dan UiTM FC

Berikutan pertembungan ini, pastinya penyokong setia kedua-dua pasukan meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan mereka dapat melakar kemenangan dan meraih 3 mata penuh dalam perlawanan ketiga Liga Super 2021 kerana kemenangan yang diharapkan ini sudah tentu akan membuatkan penyokong lebih semangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Permulaan Yang Baik Pasukan JDT Dalam Saingan Liga Super 2021

Pasukan JDT sudah tentu mahu meneruskan momentum kemenangan selepas pasukan ini berjaya menewaskan lawan mereka berturut-turut pada aksi pertama dan kedua Liga Super 2021.

Perlawanan JDT FC Vs UiTM FC Dijangka Sengit

Pertembungan membabitkan JDT dan UiTM FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turut membawa misi yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Penyokong JDT FC dan UiTM FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Live Streaming JDT Vs UiTM FC Liga Super 13 Mac 2021

Perlawanan ketiga saingan Liga Super 2021 membabitkan pasukan JDT FC menentang (vs) UiTM FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 13 Mac 2021 bertempat di Stadium UiTM, Shah Alam.

Sebagai makluman, perlawanan JDT vs UiTM FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi, Unifi Play TV dan UnifiTV 703 seawal jam 8:45 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Keputusan Terkini JDT Vs UiTM FC Liga Super 2021

Dalam perkembangan yang sama, Infosentral turut akan mengemaskini keputusan JDT vs UiTM FC bagi perlawanan ketiga saingan Liga Super 2021 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung JDT Vs UiTM FC Liga Super 2021
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
UiTM FC 0 4JDT FC
Penjaring GolPenjaring Gol
Arif Aiman 10′
Gonzalo Cabrera 15′
Bergson 81′
Syamer Kutty 90′
Stadium UiTM Shah Alam
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.