Live Streaming JDT Vs UiTM FC Liga Super 2021 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

Skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim (JDT FC) menerima kunjungan pasukan UiTM FC bagi perlawanan ke-14 saingan pusingan kedua Liga Super 2021 (LS14) yang dijadual berlangsung pada hari Ahad, 25 Julai 2021.

Harapan Penyokong JDT FC Dan UiTM FC

Berikutan pertembungan ini, pastinya penyokong setia kedua-dua pasukan meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan mereka dapat melakar kemenangan dan meraih 3 mata penuh dalam perlawanan ke-14 Liga Super 2021 kerana kemenangan yang diharapkan ini sudah tentu akan membuatkan penyokong lebih semangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Permulaan Yang Baik Pasukan JDT Dalam Saingan Liga Super 2021

Pasukan JDT sudah tentu mahu meneruskan momentum kemenangan selepas pasukan ini berjaya menewaskan lawan mereka berturut-turut pada sebelumnya dalam Liga Super 2021.

Perlawanan JDT FC Vs UiTM FC Dijangka Sengit

Pertembungan membabitkan JDT dan UiTM FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turut membawa misi yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Penyokong JDT FC dan UiTM FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming JDT Vs UiTM FC Liga Super 25 Julai 2021

Perlawanan ke-14 saingan Liga Super 2021 membabitkan pasukan JDT FC menentang (vs) UiTM FC telah dijadual berlangsung pada hari Ahad, 25 Julai 2021 bertempat di Stadium Sultan Ibrahim.

Sebagai makluman, perlawanan JDT vs UiTM FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi, Unifi Play TV dan UnifiTV 701, 702 seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Keputusan Terkini JDT Vs UiTM FC Liga Super 2021

Dalam perkembangan yang sama, editor turut akan mengemaskini keputusan JDT vs UiTM FC bagi perlawanan ke-14 saingan Liga Super 2021 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung JDT Vs UiTM FC Liga Super 2021
Stadium Sultan Ibrahim
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
JDT FC 3 1UiTM FC
Penjaring GolPenjaring Gol
50′ Gonzalo Cabrera
73′ Safawi Rasid
88′ Bergson
Joel Vinicius 43′
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.