Live Streaming Kedah Vs Kelantan United Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

Persaingan Liga Super Malaysia 2023 kini telah memasuki minggu keempat [LS4] dengan menyaksikan pasukan Kelantan United FC melayani kunjungan Kedah Darul Aman FC dalam perlawanan yang telah dijadual berlangsung pada hari Isnin, 13 Mac 2023.

Peluang Kelantan United FC Meraih Kemenangan Pertama Di Tempat Sendiri

Pertembungan ini merupakan peluang terbaik bagi pasukan Kelantan United FC untuk meraih kemenangan 3 mata pertama di hadapan penyokong sendiri selepas mengharungi aksi Liga Super sebelum ini tanpa sebarang kemenangan.

Kelantan United FC Perlu Fokus Sepenuhnya Bagi Merealisasikan Misi

Bagi mencapai matlamat meraih kemenangan tiga mata pertama, pasukan Kelantan United FC perlu memberikan fokus sepenuhnya selain menggelak daripada melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi peluang serta kelebihan kepada pihak lawan mencipta sesuatu.

Kelantan United FC Perlu Waspada Ancaman Kedah Darul Aman FC

Kelantan United FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan Kedah Darul Aman FC memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Bagi Kedah Darul Aman FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan keputusan yang positif di tempat lawan.

Perlawanan Kelantan United FC Vs Kedah Darul Aman FC Bakal Berlangsung Sengit

Perlawanan membabitkan Kelantan United FC dan Kedah Darul Aman FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal Kelantan United FC Dan Kedah Darul Aman FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong Kelantan United FC dan Kedah Darul Aman FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2023 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kelantan United FC Vs Kedah Darul Aman FC Liga Super 13 Mac 2023 LS4

Perlawanan minggu keempat saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Kelantan United FC menentang [vs] Kedah Darul Aman FC telah dijadual berlangsung pada hari Isnin, 13 Mac 2023 bertempat di Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu bermula jam 9:00 malam.

Aksi perlawanan Kedah vs Kelantan United turut disiarkan secara siaran langsung percuma di RTM Sukan, RTM TV2 dan laman sesawang Sooka Astro seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sukan RTM dan Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Kedah Vs Kelantan United Liga Super 2023 LS4 [RTM Sukan]
🔗 Live Streaming Kedah Vs Kelantan United Liga Super 2023 LS4 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini Kelantan United FC Vs Kedah Darul Aman FC Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Kedah vs Kelantan United bagi aksi minggu keempat saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming Kelantan United FC Vs Kedah Darul Aman FC Liga Super 2023 [LS4]
 Stadium Sultan Muhammad IV
PasukanFTPasukan
Kelantan Utd kelantan united logo23kedah fc logo Kedah FC
Penjaring GolPenjaring Gol
21′ Devid
89′ Yan Victor
Willian Lira 34′
Manuel Hidalgo [P]45′
Al Hafiz 80′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini