Live Streaming Kedah Darul Aman KDA FC Vs PJ City FC Liga Super 2021 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh. Pasukan Petaling Jaya City FC atau PJ City FC menerima kunjungan skuad Kedah Darul Aman FC (KDA FC) dalam saingan pusingan kedua Liga Super 2021 bagi perlawanan tertunda LS15 yang dijadual berlangsung pada hari Rabu, 25 Ogos 2021.

Penyokong KDA FC Dan PJ City FC Menaruh Harapan Yang Tinggi

Mengenai perlawanan ini, penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat memberikan kemenangan meraih 3 mata penuh dalam perlawanan tertunda LS15 saingan Liga Super 2021 ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu akan mempertahankan atau melonjakkan serta memperbaiki kedudukan pasukan dalam carta liga selain sebagai tanda menghargai penyokong masing-masing yang terus menerus memberi sokongan sepanjang musim.

KDA FC Merupakan Pasukan Yang Boleh Melambatkan Kejuaraan Ke-8 JDT

Berdasarkan kedudukan carta Liga Super 2021 setakat ini, memperlihatkan pasukan Kedah merupakan pasukan yang boleh melambatkan kejuaraan ke-8 JDT. Bagi memberi tekanan kepada JDT, Kedah perlu meneruskan momentum kemenangan dalam setiap baki perlawanan Liga Super.

Perlawanan KDA FC Vs PJ City FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan pasukan Kedah dan Petaling Jaya City FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan selain mempunyai rekod pertemuan menarik membabitkan kedua-dua pasukan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi, Taktikal Pasukan KDA FC Dan PJ City FC

Penyokong KDA FC dan PJ City FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kedah Vs PJ City FC Liga Super 25 Ogos 2021

Perlawanan tertunda LS15 saingan Liga Super 2021 membabitkan pasukan Kedah Darul Aman FC menentang (vs) PJ City FC telah dijadual berlangsung pada hari Rabu, 25 Ogos 2021 bertempat di Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya.

Sebagai makluman, perlawanan KDA FC vs PJ City FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi, Unifi Play TV dan UnifiTV 703 seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Youtube Unifi.

Keputusan Terkini KDA FC Vs PJ City FC Liga Super 2021

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Kedah vs PJ City FC bagi perlawanan tertunda LS15 saingan Liga Super 2021 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung PJ City FC Vs Kedah Liga Super 2021
Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
PJ City FC 1 4KDA FC
Penjaring GolPenjaring Gol
61′ Khyril MuhymeenRabih Ataya 4′
Kpah Sherman 56′, 45+4′
Fayadh Zulkifli 90+2′
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.