Aksi saingan CIMB Liga Super 2020 kini telah memasuki perlawanan yang ketiga (LS3) sambil menyaksikan pasukan Perak The Bos Gaurus menerima kunjungan Petaling Jaya City FC atau PJ City FC dalam perlawanan yang telah dijadual berlangsung pada hari Rabu, 11 Mac 2020.

Pertembungan ini merupakan peluang buat pasukan Perak bagi mendapatkan 3 mata berharga di laman sendiri selain meneruskan momentum kemenangan.

Untuk mencapai misi meraih tiga mata berharga di laman sendiri, barisan pemain Perak perlu memberikan fokus seratus peratus serta tidak melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi kelebihan kepada pihak lawan.

Walaubagaimanapun, Perak perlu waspada dengan ancaman PJ City FC kerana pasukan itu memiliki keupayaan dan kekuataan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Bagi PJ City FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan keputusan yang positif di tempat lawan.

Apapun, perlawanan CIMB Liga Super 2020 saingan ketiga (LS3) membabitkan Perak menentang PJ City FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong kedua-dua pasukan yang mahu pasukan pilihan mereka meraih kemenangan.

Live Streaming Perak Vs PJ City FC Liga Super 11 Mac 2020

Aksi ketiga saingan Liga Super Malaysia 2020 membabitkan pasukan Perak menentang (vs) PJ City FC telah dijadual berlangsung pada hari Rabu, 11 Mac 2020 bertempat di Stadium Perak, Ipoh.

Untuk info, perlawanan Perak vs PJ City FC turut disiarkan secara siaran langsung melalui RTM TV1 dan Unifi Sports seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Keputusan Terkini Perak Vs PJ City FC CIMB Liga Super 2020

Dalam perkembangan yang sama, Infosentral turut akan mengemaskini keputusan Perak vs PJ City FC bagi perlawanan ketiga saingan Liga Super 2020 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

KEPUTUSAN LANGSUNG PERAK VS PJ CITY FC CIMB LIGA SUPER 2020 LS3

Tuan RumahMasa PenuhPelawat
Perak 20 PJ City FC
Penjaring GolPenjaring Gol
25′ Shahrul Saad
‘ 63 Thierry Bin
Stadium Perak, Ipoh
 PLATFORM BERKAITAN
 Keputusan Kedudukan Carta Dan Jadual Penuh Liga Super 2020