Keputusan Live Streaming KL City FC Vs Sogdiana Jizzakh 2022 Piala AFC (AFC Cup) Semasa, Terkini Dan Penuh

Skuad Kuala Lumpur City (KL City FC) meneruskan cabaran Piala AFC (AFC Cup) 2022 dengan menentang wakil Uzbekistan iaitu pasukan Sogdiana Jizzakh bagi perlawanan peringkat akhir (final) ANTARA ZON yang telah dijadual berlangsung pada hari Rabu, 5 Oktober 2022.

Kuala Lumpur City FC Tiada Pilihan Kecuali Kemenangan

Selepas berjaya menyingkirkan lawan pada peringkat separuh akhir ANTARA ZON, KL City FC berdepan satu lagi cabaran besar iaitu misi hidup mati pada perlawanan ini yang memerlukan KL City FC tiada pilihan kecuali kemenangan dalam perlawanan akhir ANTARA ZON saingan Piala AFC 2022.

KL City FC Berpotensi Muncul Selaku Pasukan Juara ANTARA ZON

Berdasarkan prestasi pasukan KL City FC yang konsisten dalam perlawanan terkini saingan Liga-Malaysia dan kejayaan melangkah ke perlawanan akhir ANTARA ZON, penyokong mengharapkan KL City FC dapat memanfaatkan kelebihan yang ada serta meneruskan momentum kemenangan selain berjuang berhabis-habisan dalam perlawanan ini bagi merealisasikan impian untuk mara ke perlawanan akhir sebenar Piala AFC 2022.

KL City FC Vs Sogdiana Jizzakh Dalam Misi Ke Final Piala AFC 2022

Pertembungan KL City FC dan Sogdiana Jizzakh merupakan misi penting buat kedua-dua pasukan, kerana dengan hanya kemenangan sahaja yang dapat melayakkan pasukan ke kemuncak perlawanan akhir saingan Piala AFC 2022.

Siaran Langsung Atau Live Streaming KL City FC Vs Sogdiana Jizzakh 5 Oktober 2022 Piala AFC

Saingan peringkat akhir (final) ANTARA ZON saingan Piala AFC 2022 membabitkan pasukan KL City FC menentang Sogdiana Jizzakh telah dijadual berlangsung pada hari Rabu, 5 Oktober 2022 bermula jam 9 malam waktu Malaysia bertempat di Stadium Sogdiyona, Uzbekistan.

Aksi perlawanan KL City FC vs Sogdiana Jizzakh turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran sukan Astro Arena 2 seawal jam 8:00 malam bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Pautan (Link) Tontonan Online
🔗 Live Streaming KL City FC Vs Sogdiana Jizzakh AFC Cup 2022 Inter-Zone Final
🔗 Siaran Langsung KL City FC Vs Sogdiana Jizzakh Piala AFC 2022 Final Antara Zon

Keputusan Terkini KL City FC Vs Sogdiana Jizzakh Piala AFC 2022

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti sambil mengemaskini keputusan KL City vs Sogdiana Jizzakh bagi perlawanan akhir ANTARA ZON saingan Piala AFC 2022 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung KL City Vs Sogdiana Jizzakh AFC Cup 2022 Final Antara Zon
Stadium Sogdiyona
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
Sogdiana Jizzakh00KL City FC
Penjaring GolPenjaring Gol
Penalti
Sogdiana Jizzakh35KL City FC
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.
Pautan (Link) Info Berkaitan
🔗 Jadual Penuh, Keputusan Dan Kedudukan Carta KL City FC AFC Cup 2022