Live Streaming Kedah Vs FC Metalist Kharkiv 2023 Perlawanan Persahabatan Pra Musim Di Turki Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

Skuad Sang Kenari, Kedah Darul Aman FC [KDA FC] mengakhiri aksi persahabatan pra-musim 2023 [friendly match] di Turki dengan menentang kelab bola sepak dari negara Ukraine [Ukrainian First League] iaitu pasukan FC Metalist Kharkiv dalam perlawanan persahabatan keempat [terakhir] yang telah dijadual berlangsung pada hari Selasa, 14 Februari 2023.

Fokus Persiapan Memantapkan Lagi Pasukan Kedah Darul Aman FC [KDA FC]

Dalam usaha memantapkan kualiti pasukan bagi menghadapi cabaran musim baharu Liga Malaysia [Liga M] musim ini, pengurusan Kedah buat kali pertama telah memilih negara Turkiye [Turkey] sebagai destinasi gelanggang latihan dengan mengadakan empat persahabatan pra musim 2023 dengan kelab bola sepak dari Uzbekistan [FC Nasaf], Kazakhstan [FC Shakhter Karagandy, FC Maktaaral] dan Ukraine [FC Metalist Kharkiv].

Turki Sebagai Destinasi Gelanggang Latihan Kedah Darul Aman FC

Pemilihan Turkiye sebagai destinasi gelanggang latihan merupakan satu perancangan dan pendedahan yang terbaik buat barisan pemain Kedah Darul Aman FC malah terdapat juga kelab-kelab dari Eropah yang memilih Turki sebagai aksi pra musim mereka.

Harapan Peminat Dan Penyokong Setia Kedah Darul Aman FC Bagi Cabaran Musim 2023

Peminat dan penyokong setia skuad Sang Kenari pada musim 2023 pasti mengharapkan Kedah Darul Aman FC dapat melakar kejayaan yang terbaik dalam saingan Liga Malaysia [Liga-M].

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kedah Vs FC Metalist Kharkiv
2023 Persahabatan Pra Musim

Perlawanan persahabatan terakhir di Turki membabitkan pasukan Kedah Darul Aman [KDA FC] menentang FC Metalist Kharkiv telah dijadual berlangsung pada hari Selasa, 14 Februari 2023 bermula jam 11:30 malam waktu Malaysia bertempat di padang latihan bolasepak Turkey.

Peminat dan penyokong skuad Sang Kenari boleh menonton aksi perlawanan Kedah vs FC Metalist Kharkiv secara siaran langsung atau live streaming di internet menerusi akses tontonan berbayar. Maklumat lanjut mengenai perkara ini, sila layari Facebook rasmi Kedah Darul Aman FC.

Keputusan Terkini Kedah Vs FC Metalist Kharkiv Persahabatan Pra Musim 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Kedah vs FC Metalist Kharkiv bagi perlawanan persahabatan terakhir pra musim Kedah di Turki secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming Kedah Vs FC Metalist Kharkiv Friendly Match 2023
Padang Latihan Bolasepak Turki
PasukanFTPasukan
Kedah FC kedah fc logo02fc metalist kharkiv logo FC Metalist
Penjaring GolPenjaring Gol
37′
60′
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini
Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Kedah Vs FC Metalist Kharkiv Friendly Match 2023