Keputusan Live Streaming JDT Vs Kelantan FC Piala Malaysia 2022 Suku Akhir 2 Semasa, Terkini Dan Penuh

Skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim (JDT) melayani kunjungan pasukan Kelantan FC dalam aksi TM Piala Malaysia 2022 bagi peringkat suku akhir perlawanan kedua (timbal balik) yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 11 November 2022.

Penyokong Skuad Harimau Selatan Mahu JDT Teruskan Momentum Kemenangan

Penyokong setia JDT pasti meletakkan harapan yang tinggi dengan mengharapkan pasukan pilihan mereka dapat meraih kemenangan meskipun di atas kertas, JDT dilihat sudah berpeluang ke separuh akhir TM Piala Malaysia 2022.

Seiring dengan harapan, kemenangan tersebut sekali gus melayakkan JDT ke peringkat separuh akhir selain menjadi momentum untuk terus memperkuatkan pasukan dalam usaha memburu kejuaraan TM Piala Malaysia musim 2022.

Peluang Tips, Namun Kelantan FC Cuba Mencipta Kejutan

Pasukan Kelantan FC sekali lagi menghadapi tugas sukar berdepan dengan JDT bagi merapatkan keputusan aggregate setelah tewas 3-0 pada aksi pertama Suku Akhir TM Piala Malaysia 2022 tempoh hari.

Namun, perlawanan ini merupakan peluang Kelantan FC bagi membuktikan mereka mampu mencipta kejutan ataupun sekurang-kurangnya dapat memperoleh keputusan positif di gelanggang lawan.

JDT Dalam Misi Memburu Kejuaraan Piala Malaysia 2022

Saingan Piala Malaysia 2022 bakal menyaksikan JDT dalam misi memburu kejuaraan seterusnya iaitu trofi Piala Malaysia selepas merangkul kejuaraan Piala Sumbangsih, Piala FA dan Juara Liga Super.

Bagi merealisasikan misi tersebut, JDT sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran daripada pihak lawan.

Perlawanan JDT Vs Kelantan FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Johor Darul Ta’zim dan PJ City FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal JDT Dan Kelantan FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong JDT dan Kelantan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan TM Piala Malaysia 2022 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming JDT Vs Kelantan FC Piala Malaysia 11 November 2022

Aksi Piala Malaysia bagi peringkat Suku Akhir perlawanan kedua (timbal balik) membabitkan pasukan JDT menentang (vs) Kelantan FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 11 November 2022 bertempat di Stadium Sultan Ibrahim, Iskandar Puteri bermula jam 8:15 malam.

Perlawanan JDT vs Kelantan FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi dan Unifi Sports 1 seawal jam 8:00 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Youtube Unifi menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan (Link) Tontonan Online
🔗 Live Streaming JDT Vs Kelantan FC TM Piala Malaysia 2022 Youtube Rasmi Unifi

Keputusan Terkini JDT Vs Kelantan FC Piala Malaysia 2022

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan JDT vs Kelantan FC bagi aksi Piala Malaysia 2022 perlawanan kedua, timbal balik peringkat Suku Akhir secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung JDT Vs Kelantan FC TM Piala Malaysia 2022 Suku Akhir 2
Stadium Sultan Ibrahim
Tuan RumahFTPelawat
JDTjdt fc logo50kelantan fc logo Kelantan FC
Penjaring GolPenjaring Gol
12′,34′,37′ Bergson
40′ Syahmi Safari
45′ Nazmi Faiz
Aggregate
JDTjdt fc logo80kelantan fc logo Kelantan FC
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.