Live Streaming JDT Vs Kelantan FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

Aksi saingan Liga Super Malaysia 2023 kini telah memasuki minggu yang keempat [LS4] turut menyaksikan Skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim [JDT] melayan kunjungan pasukan Kelantan FC dalam perlawanan yang telah dijadualkan berlangsung pada hari Sabtu, 11 Mac 2023.

Penyokong Skuad Harimau Selatan Mahu JDT Kekalkan Momentum Kemenangan

Penyokong setia JDT pasti meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan mereka dapat meraih kemenangan tiga mata penuh dalam perlawanan keempat saingan Liga Super musim 2023 petang ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan tersebut sudah tentu akan menjadi momentum untuk terus memperkuatkan pasukan dalam usaha memburu kejuaraan Liga Super buat kali kesepuluh berturut-turut.

Disebalik Tugas Besar, Kelantan FC Berupaya Mencipta Kejutan

Pasukan Kelantan FC dijangka menghadapi tugas sukar berdepan dengan penyandang Juara Liga Super, JDT pada aksi Liga Super petang ini.

Namun, perlawanan ini merupakan peluang Kelantan FC bagi membuktikan mereka mampu mencipta kejutan ataupun sekurang-kurangnya mendapatkan keputusan positif di tempat lawan.

JDT Dalam Misi Mempertahankan Kejuaraan Liga Super

Saingan Liga Super musim 2023 turut menyaksikan JDT dalam misi mempertahankan kejuaraan yang dimiliki selama sembilan musim beturut-turut.

Bagi merealisasikan misi tersebut, JDT sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran daripada pihak lawan.

Perlawanan JDT Vs Kelantan FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Johor Darul Ta’zim dan Kelantan FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal JDT Dan Kelantan FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong JDT dan Kelantan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2023 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming JDT Vs Kelantan FC Liga Super 11 Mac 2023 LS4

Perlawanan minggu keempat saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan JDT menentang [vs] Kelantan FC telah dijadualkan berlangsung pada hari Sabtu, 11 Mac 2023 bertempat di Stadium Sultan Ibrahim bermula jam 5:30 petang.

Aksi perlawanan JDT vs Kelantan turut disiarkan secara siaran langsung di saluran AstroGo dan Astro Arena Bola [803] seawal jam 5:15 petang bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming JDT Vs Kelantan FC Liga Super 2023 LS4 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini JDT Vs Kelantan FC Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan JDT vs Kelantan bagi aksi minggu keempat saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming JDT Vs Kelantan FC Liga Super 2023 [LS4]
Stadium Sultan Ibrahim
PasukanFTPasukan
JDT jdt fc logo51kelantan fc logo Kelantan FC
Penjaring GolPenjaring Gol
3′ Diogo
26′ Endrick
35′ Forestieri
56′ Juan Muñiz
82′ Arif Aiman
Rolon [P] 69′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini