Keputusan Live Streaming Johor Darul Ta’zim JDT Vs KL City FC Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Kuala Lumpur City FC [KL City] menerima kunjungan skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim [JDT] dalam aksi Liga Super 2023 bagi perlawanan kedua [LS2] yang dijadual berlangsung pada hari Rabu, 1 Mac 2023.

Penyokong Skuad Harimau Selatan Harap JDT Kekalkan Momentum Kemenangan

Penyokong setia skuad Harimau Selatan pasti meletakkan harapan yang tinggi dengan mengharapkan pasukan pilihan mereka dapat meraih kemenangan tiga mata penuh dalam perlawanan kedua saingan Liga Super 2023 ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan tersebut sudah tentu akan menjadi momentum untuk terus memperkuatkan pasukan dalam usaha memburu kejuaraan Liga Super 2023 buat kali kesepuluh berturut-turut.

Disebalik Tugas Besar, KL City FC Mahu Mencipta Kejutan

KL City FC dijangka menghadapi tugas sukar berdepan dengan penyandang Juara, JDT pada aksi tumpuan Liga Super ini.

Namun, perlawanan ini merupakan peluang KL City FC bagi membuktikan mereka mampu mencipta kejutan ataupun sekurang-kurangnya dapat meraih satu mata di gelanggang sendiri dalam usaha untuk memburu kedudukan terbaik dalam carta Liga Super 2023.

JDT Dalam Misi Mempertahankan Kejuaraan Liga Super

Saingan Liga Super 2023 menyaksikan JDT dalam misi mempertahankan kejuaraan yang dimiliki selama sembilan musim beturut-turut.

Bagi merealisasikan misi tersebut, JDT sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran daripada pihak lawan.

Perlawanan JDT Vs KL City FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Johor Darul Ta’zim dan KL City FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal JDT Dan KL City FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong JDT dan KL City FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2023 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming JDT Vs KL City FC Liga Super 1 Mac 2023

Aksi Liga Super bagi perlawanan ke-2 membabitkan pasukan JDT menentang [vs] KL City FC telah dijadual berlangsung pada hari Rabu, 1 Mac 2023 bertempat di Stadium Bolasepak Kuala Lumpur bermula jam 8:15 malam.

Perlawanan JDT vs KL City FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi AstroGo danΒ  Astro Arena Bola [803] seawal jam 8:00 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
πŸ”— Live Streaming JDT Vs KL City FC Liga Super 2023 LS2 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini JDT Vs KL City FC Liga Super 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan JDT vs KL City FC bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan kedua [LS2] secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming JDT Vs KL City FC Liga Super 2023 [LS2]
Stadium Bolasepak Kuala Lumpur
PasukanFTPasukan
KL City FC kl city fc logo03jdt fc logo JDT
Penjaring GolPenjaring Gol
Jordi Amat 41′
Endrick 51′
Arif Aiman 90′
πŸ“Œ Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini