Keputusan Live Streaming JDT Vs KL City FC Liga Super 2022 Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Kuala Lumpur City FC (KL City FC) menerima kunjungan skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim dalam aksi perlawanan ke-3 Liga Super 2022 (LS3) yang dijadual berlangsung pada hari Rabu, 6 April 2022.

Harapan Penyokong Kuala Lumpur City FC Dan JDT

Pada aksi pertembungan ini, pastinya penyokong setia kedua-dua pasukan meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan mereka dapat melakar kemenangan dan meraih 3 mata penuh dalam perlawanan ketiga Liga Super 2022.

Kemenangan yang diharapkan ini akan membuatkan penyokong lebih semangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Persaingan KL City FC Dan JDT Bagi Menempatkan Pasukan Dikedudukan Terbaik

Pasukan KL City FC dan JDT sudah tentu mahu mencipta momentum prestasi terbaik pada musim baharu ini untuk menempatkan pasukan di kedudukan terbaik dalam carta Liga Super 2022.

Perlawanan JDT Vs KL City FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan JDT dan KL City FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turun beraksi dengan membawa misi penting yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Penyokong KL City FC dan JDT sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming JDT Vs KL City FC Liga Super 6 April 2022

Perlawanan ketiga saingan Liga Super 2022 membabitkan pasukan KL City FC menentang (vs) JDT telah dijadual berlangsung pada hari Rabu bersamaan 6 April 2022 bertempat di Stadium Bola Sepak, Kuala Lumpur.

Sebagai makluman, perlawanan JDT vs KL City FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi, Unifi Sports 1 dan 2 seawal jam 9:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi youtube Unifi menerusi pautan (link) di bawah

Pautan Tontonan Online
Klik Pautan (Link) : Live Streaming JDT Vs KL City FC Liga Super 2022 Youtube Rasmi Unifi

Keputusan Terkini JDT Vs KL City FC Liga Super 2022

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti sambil mengemaskini keputusan JDT vs KL City FC bagi perlawanan ketiga saingan Liga Super 2022 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung JDT Vs KL City FC Liga Super 2022
Stadium Bolasepak Kuala Lumpur
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
KL City FC03JDT
Penjaring GolPenjaring Gol
Forestieri 18′
Bergson 82′
90+5′
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.