Siaran Langsung Keputusan JDT Lwn Negeri Sembilan 2024

Info Siaran Langsung Dan Live Streaming JDT Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2024 Merangkumi Keputusan Masa Penuh Perlawanan.
live streaming jdt vs negeri sembilan

Aksi Liga Super musim 2024/25¬† kini telah memasuki saingan kedua turut menyaksikan skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim (JDT) menerima kunjungan pasukan Negeri Sembilan FC dalam perlawanan yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 18 Mei 2024.

Cabaran Negeri Sembilan Lwn JDT

Pasukan Negeri Sembilan FC dijangka menghadapi tugas sukar berdepan dengan penyandang Juara Liga Super, JDT pada aksi saingan kedua ini.

Namun perlawanan ini merupakan peluang Negeri Sembilan FC bagi membuktikan mereka mampu mencipta kejutan ataupun sekurang-kurangnya dapat memberi tentangan sengit kepada JDT untuk memperoleh kemenangan di hadapan penyokong mereka sendiri.

Apa yang pasti, setiap barisan pemain Negeri Sembilan FC perlu memberikan fokus dengan sehabis baik mungkin selain menggelak daripada melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi peluang serta kelebihan kepada JDT mencipta sesuatu.

Harapan Penyokong JDT Dan Negeri Sembilan FC

Penyokong setia JDT mahupun Negeri Sembilan FC pasti meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan mereka dapat meraih kemenangan dalam perlawanan ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan tersebut sudah tentu akan menjadi momentum untuk terus memperkuatkan pasukan dalam usaha memburu kejuaraan Liga bagi musim ini.

Pertembungan membabitkan Johor Darul Ta’zim dan Negeri Sembilan FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Penyokong JDT dan Negeri Sembilan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan.

JDT Mahu Mempertahankan Kejuaraan Liga Super

Saingan Liga Super musim 2024/25 turut menyaksikan JDT dalam misi mempertahankan kejuaraan yang dimiliki. Bagi merealisasikan misi tersebut, JDT sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran dari pihak lawan.

Live Streaming JDT Lwn Negeri Sembilan Liga Super 2024

Perlawanan kedua saingan Liga Super musim 2024/25 membabitkan pasukan Johor Darul Ta’zim menentang Negeri Sembilan telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu bertarikh 18 Mei 2024 bertempat di Stadium Sultan Ibrahim, Iskandar Puteri bermula jam 5:30 petang.

Aksi JDT lwn Negeri Sembilan turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Sukan Astro Arena (801) serta AstroGo seawal jam 4:30 petang bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet, penyokong kedua-dua pasukan boleh melayari laman web penstriman rasmi Astro (Sooka).

Keputusan JDT Lwn Negeri Sembilan FC

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan JDT melawan Negeri Sembilan bagi aksi kedua saingan Liga Super 2024/25 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung JDT Lwn Negeri Sembilan FC Liga Super 2024/25 (5:30PM)
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
JDT logo jdt31logo negeri sembilan fc N.Sembilan
Penjaring GolPenjaring Gol
12′,17 Bergson
71′ Jordi Amat
Hein Aung 28′
 Stadium Sultan Ibrahim, Iskandar Puteri
Tontonan Online
pautan keluar Live Streaming JDT Vs Negeri Sembilan Liga Super 2024