Keputusan Live Streaming JDT Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2022 Semasa, Terkini Dan Penuh

Skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim (JDT) menerima kunjungan pasukan Negeri Sembilan FC dalam aksi Liga Super 2022 bagi perlawanan ke-19 (LS19) yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 1 Oktober 2022.

Penyokong Skuad Harimau Selatan Mahu JDT Kekalkan Momentum Kemenangan

Dengan kelebihan beraksi di laman sendiri, penyokong setia JDT pasti meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan mereka dapat meraih kemenangan tiga mata penuh dalam perlawanan LS19 saingan Liga Super 2022 malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan tersebut sudah tentu akan menjadi momentum untuk terus memperkuatkan pasukan dalam usaha memburu kejuaraan Liga Super 2022 buat kali kesembilan berturut-turut yang bakal dinobatkan lebih awal.

Disebalik Tugas Besar, Negeri Sembilan FC Mampu Mencipta Kejutan

Pasukan Negeri Sembilan FC dijangka menghadapi tugas sukar berdepan dengan penyandang Juara Liga Super, JDT pada aksi Liga Super malam ini.

Namun, perlawanan ini merupakan peluang Negeri Sembilan FC bagi membuktikan mereka mampu mencipta kejutan ataupun sekurang-kurangnya dapat meraih satu mata di tempat lawan bagi memperbaiki kedudukan selain memburu tempat tiga pasukan teratas dalam carta Liga Super 2022.

JDT Dalam Misi Mempertahankan Kejuaraan Liga Super

Saingan Liga Super 2022 menyaksikan JDT dalam misi mempertahankan kejuaraan yang dimiliki selama lapan musim beturut-turut.

Bagi merealisasikan misi tersebut, JDT sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran daripada pihak lawan.

Perlawanan JDT Vs Negeri Sembilan FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Johor Darul Ta’zim dan Negeri Sembilan FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal JDT Dan Negeri Sembilan FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong JDT dan Negeri Sembilan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2022 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming JDT Vs Negeri Sembilan Liga Super 1 Oktober 2022

Aksi Liga Super bagi perlawanan LS19 membabitkan pasukan JDT menentang (vs) Negeri Sembilan telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 1 Oktober 2022 bertempat di Stadium Sultan Ibrahim bermula jam 8:15 malam.

Perlawanan JDT vs Negeri Sembilan FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi dan Unifi Sports 1 serta di TV9 seawal jam 8 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Youtube Unifi menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan (Link) Tontonan Online
🔗 Live Streaming JDT Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2022 Youtube Rasmi Unifi

Keputusan Terkini JDT Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2022

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan JDT vs Negeri Sembilan FC bagi aksi Liga Super 2022 perlawanan LS19 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung JDT Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2022
Stadium Sultan Ibrahim
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
JDT50N.Sembilan
Penjaring GolPenjaring Gol
35′,49′ Arif Aiman
38′ Leandro
61′,88′ Bergson
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.