Keputusan Live Streaming JDT Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Aksi saingan Liga Super Malaysia 2023 kini telah memasuki minggu yang ketiga [LS3] turut menyaksikan pasukan Negeri Sembilan FC menerima kunjungan skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim [JDT] dalam perlawanan yang telah dijadual berlangsung pada hari Isnin, 6 Mac 2023.

Peluang Negeri Sembilan FC Mendapatkan 3 Mata Pertama Di Hadapan Penyokong Sendiri

Perlawanan ini merupakan peluang terbaik buat pasukan Negeri Sembilan FC bagi meraih 3 mata pertama di gelanggang sendiri selepas mengharungi dua perlawanan sebelum ini dengan keputusan seri berturut-turut.

Negeri Sembilan FC Perlu Fokus 100% Bagi Menjayakan Misi

Bagi mencapai matlamat meraih tiga mata pertama, setiap barisan pemain Negeri Sembilan FC perlu memberikan fokus dengan sehabis baik mungkin selain menggelak daripada melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi peluang serta kelebihan kepada pihak lawan mencipta sesuatu.

Penyokong Skuad Harimau Selatan Mahu JDT Kekalkan Momentum Kemenangan

Penyokong setia JDT pasti meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan mereka dapat meraih kemenangan tiga mata penuh dalam perlawanan ketiga saingan Liga Super musim 2023 malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan tersebut sudah tentu akan menjadi momentum untuk terus memperkuatkan pasukan dalam usaha memburu kejuaraan Liga Super buat kali kesepuluh berturut-turut.

Disebalik Tugas Besar, Negeri Sembilan FC Mampu Mencipta Kejutan

Pasukan Negeri Sembilan FC dijangka menghadapi tugas sukar berdepan dengan penyandang Juara Liga Super, JDT pada aksi Liga Super malam ini.

Namun, perlawanan ini merupakan peluang Negeri Sembilan FC bagi membuktikan mereka mampu mencipta kejutan ataupun sekurang-kurangnya mendapatkan keputusan positif di tempat sendiri.

JDT Dalam Misi Mempertahankan Kejuaraan Liga Super

Saingan Liga Super musim 2023 turut menyaksikan JDT dalam misi mempertahankan kejuaraan yang dimiliki selama lapan musim beturut-turut.

Bagi merealisasikan misi tersebut, JDT sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran daripada pihak lawan.

Perlawanan JDT Vs Negeri Sembilan FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Johor Darul Ta’zim dan Negeri Sembilan FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal JDT Dan Negeri Sembilan FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong JDT dan Negeri Sembilan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2023 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming JDT Vs Negeri Sembilan Liga Super 6 Mac 2023 LS3

Perlawanan minggu ketiga saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Negeri Sembilan FC menentang [vs] Johor Darul Ta’zim telah dijadual berlangsung pada hari Isnin, 6 Mac 2023 bertempat di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi bermula jam 9:00 malam.

Aksi perlawanan JDT vs Negeri Sembilan turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Sukan RTM dan RTM TV2 seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sukan RTM menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs JDT Liga Super 2023 LS3 [Sukan RTM]

Keputusan Terkini Negeri Sembilan FC Vs JDT Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan JDT vs Negeri Sembilan bagi aksi ketiga saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs JDT Liga Super 2023 [LS3]
Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi
PasukanFTPasukan
N.Sembilan negeri sembilan fc logo07jdt fc logo JDT
Penjaring GolPenjaring Gol
Forestieri 49,21′
Diogo 41′
Arif Aiman 53′
Corbin-Ong 88′,67′
Endrick 72′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini