Siaran langsung keputusan JDT vs PDRM FC 27.9.2023

Siaran langsung keputusan JDT vs PDRM FC 27 September 2023. Info live streaming jdt vs pdrm liga super 2023 keputusan semasa dan penuh.

Live Streaming JDT Vs PDRM FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[S]kuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim (JDT) menerima kunjungan pasukan PDRM FC dalam aksi Liga Super 2023 bagi perlawanan ke-22 (LS22) yang dijadual berlangsung pada hari Rabu, 27 September 2023.

Peluang PDRM FC Bangkit Lakar Kejutan

Perlawanan ini merupakan cabaran buat pengendali pasukan PDRM FC, Azzmi Aziz bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat menyaingi kehebatan JDT dengan memberi tentangan sengit di hadapan penyokong lawan.

Cabaran Getir Menanti PDRM FC

Meskipun tugas tersebut berat, namun dalam bola sepak apa-apapun boleh terjadi. Sekiranya PDRM berjaya melakukan kejutan keatas JDT, ia merupakan bonus buat pasukan PDRM FC.

JDT Pasti Mahu Teruskan Rekod Tanpa Kalah

Bagi JDT pula, perlawanan ini merupakan peluang buat mereka untuk terus mengekalkan rekod tanpa kalah dalam saingan Liga Malaysia musim 2023 memandangkan PDRM bukanlah sebuah pasukan yang sukar untuk ditumpaskan.

JDT Dalam Misi Mempertahankan Kejuaraan Liga Super

Saingan Liga Super 2023 juga menyaksikan JDT dalam misi mempertahankan kejuaraan yang dimiliki selama sembilan musim berturut-turut.

Bagi merealisasikan misi tersebut, JDT sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran daripada pihak lawan.

Perlawanan JDT Vs PDRM FC Liga Super 2023 Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan JDT dan PDRM pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia skuad Harimau Selatan terutamanya yang mahu pasukan mereka mengekalkan momentum kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming JDT Vs PDRM FC Liga Super 2023

Aksi Liga Super bagi perlawanan ke-22 membabitkan pasukan JDT menentang (vs) PDRM FC telah dijadual berlangsung pada hari Rabu, 27 September 2023 bertempat di Stadium Sultan Ibrahim, Iskandar Puteri bermula jam 9 malam.

Aksi JDT vs PDRM FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran RTM TV Okey seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Penyokong kedua-dua pasukan boleh juga menonton secara live streaming di internet dengan melayari laman sesawang penstriman rasmi RTMklik (TV Okey) menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini JDT Vs PDRM FC 27 September 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan JDT vs PDRM bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan ke-22 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Johor Darul Ta’zim Vs PDRM FC Liga Super 2023
Stadium Sultan Ibrahim, Iskandar Puteri
Tuan RumahFTPelawat
JDT logo jdt40logo pdrm PDRM FC
Penjaring GolPenjaring Gol
37′ Bergson
40′ Juan Muniz
54′(P) Arif Aiman
57′ Forestieri
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming JDT Vs PDRM FC Liga Super 2023