Pasukan PDRM melayani kunjungan gergasi Liga Malaysia (Liga M), Johor Darul Ta`zim (JDT) dalam perlawanan ketiga (LS3) saingan CIMB Liga Super Malaysia 2020 yang telah dijadual berlangsung pada hari Selasa, 10 Mac 2020.

Perlawanan ini merupakan cabaran buat pengendali pasukan PDRM, Mohamad Ishak Kunju Mohamad bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat menyaingi kehebatan JDT bagi memperoleh sekurang-kurangnya keputusan seri di hadapan penyokong sendiri.

Meskipun tugas tersebut berat, namun dalam bola sepak apa-apapun boleh terjadi. Sekiranya PDRM berjaya melakukan kejutan keatas JDT, ianya merupakan bonus buat pasukan tersebut yang setakat dua perlawanan sebelum ini, belum lagi mencipta sebarang kemenangan.

Bagi JDT pula, perlawanan ini merupakan peluang buat mereka untuk terus mengutip 3 mata dalam carta liga memandangkan PDRM bukanlah sebuah pasukan yang sukar untuk ditumpaskan.

Apapun, pertembungan membabitkan JDT dan PDRM pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia skuad Harimau Selatan terutamanya yang mahu pasukan mereka mengekalkan momentum kemenangan.

Live Streaming JDT Vs PDRM Liga Super 10 Mac 2020

Aksi ketiga saingan Liga Super Malaysia 2020 membabitkan pasukan JDT menentang (vs) PDRM telah dijadual berlangsung pada hari Selasa, 10 Mac 2020 bertempat di Stadium bolasepak Kuala Lumpur.

Untuk makluman, perlawanan JDT vs PDRM turut akan disiarkan secara siaran langsung melalui Unifi Sports seawal jam 8:45 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Keputusan Terkini JDT Vs PDRM CIMB Liga Super 2020

Dalam pada itu, Infosentral turut akan mengemaskini keputusan JDT vs PDRM bagi perlawanan ketiga saingan Liga Super 2020 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

KEPUTUSAN LANGSUNG JDT VS PDRM CIMB LIGA SUPER 2020 LS3

Tuan RumahMasa PenuhPelawat
PDRM 01 JDT
Penjaring GolPenjaring Gol
Diogo 85′
Stadium Bolasepak Kuala Lumpur
 PLATFORM BERKAITAN
 Keputusan Kedudukan Carta Dan Jadual Penuh Liga Super 2020