Keputusan Live Streaming JDT Vs PDRM FC Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan PDRM FC menerima kunjungan skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim [JDT] dalam aksi Liga Super 2023 bagi perlawanan ke-9 [LS9] yang dijadual berlangsung pada hari Rabu, 19 April 2023.

Peluang PDRM FC Bangkit Lakar Kejutan

Perlawanan ini merupakan cabaran buat pengendali pasukan PDRM FC, Azzmi Aziz bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat menyaingi kehebatan JDT dengan memberi tentangan sengit di hadapan penyokong sendiri.

Cabaran Getir Menanti PDRM FC

Meskipun tugas tersebut berat, namun dalam bola sepak apa-apapun boleh terjadi. Sekiranya PDRM berjaya melakukan kejutan keatas JDT, ia merupakan bonus buat pasukan PDRM FC.

JDT Pasti Mahu Teruskan Rekod Tanpa Kalah

Bagi JDT pula, perlawanan ini merupakan peluang buat mereka untuk terus mengekalkan rekod tanpa kalah dalam saingan Liga Malaysia 2023 memandangkan PDRM bukanlah sebuah pasukan yang sukar untuk ditumpaskan.

JDT Dalam Misi Mempertahankan Kejuaraan Liga Super

Saingan Liga Super 2023 juga menyaksikan JDT dalam misi mempertahankan kejuaraan yang dimiliki selama sembilan musim berturut-turut.

Bagi merealisasikan misi tersebut, JDT sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran daripada pihak lawan.

Perlawanan JDT Vs PDRM FC Pasti Berlangsung Sengit

Apapun, pertembungan membabitkan JDT dan PDRM pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia skuad Harimau Selatan terutamanya yang mahu pasukan mereka mengekalkan momentum kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming JDT Vs PDRM FC Liga Super 19 April 2023

Aksi Liga Super bagi perlawanan ke-9 [LS9] membabitkan pasukan JDT menentang [vs] PDRM FC telah dijadual berlangsung pada hari Rabu, 19 April 2023 bertempat di Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya bermula jam 10 malam.

Perlawanan JDT vs PDRM FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi Sooka Astro, Astro Arena Bola [803] serta AstroGo seawal jam 9:00 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming JDT Vs PDRM FC Liga Super 2023 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini JDT Vs PDRM FC Liga Super 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan JDT vs PDRM bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan kesembilan secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung PDRM FC Vs JDT Liga Super 2023
Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya
Tuan RumahFTPelawat
PDRM FC pdrm fc logo01jdt fc logo JDT
Penjaring GolPenjaring Gol
Forestieri 61′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini