Live Streaming JDT Vs Penang FC Liga Super 2021 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh. Pasukan Penang FC menerima kunjungan Skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim (JDT FC) bagi perlawanan ke-13 saingan Liga Super 2021 (LS13) yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 8 Mei 2021.

Harapan Penyokong Penang FC Dan JDT FC

Berikutan pertembungan ini, pastinya penyokong setia kedua-dua pasukan meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan mereka dapat melakar kemenangan dan meraih 3 mata penuh dalam perlawanan ke-13 Liga Super 2021 kerana kemenangan yang diharapkan ini sudah tentu akan membuatkan penyokong lebih semangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Persaingan Penang FC Dan JDT FC Bagi Menempatkan Pasukan Dikedudukan Terbaik

Pasukan Penang FC dan JDT FC sudah tentu mahu meneruskan momentum prestasi terbaik selepas kedua-dua pasukan ini berjaya menempatkan pasukan di kedudukan terbaik dalam carta Liga Super 2021.

Perlawanan Penang FC Vs JDT FC Dijangka Sengit

Pertembungan membabitkan Penang FC dan JDT FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turun beraksi dengan membawa misi penting yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Penyokong Penang FC dan JDT FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran langsung keputusan JDT vs UiTM FC 25 Julai 2021

Live Streaming JDT Vs Penang FC Liga Super 8 Mei 2021

Perlawanan ke-13 saingan Liga Super 2021 membabitkan pasukan JDT FC menentang (vs) Penang FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 8 Mei 2021 bertempat di Stadium Bandaraya, Pulau Pinang.

Sebagai makluman, perlawanan JDT vs Penang FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi, Unifi Play TV dan UnifiTV 704 seawal jam 9:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi youtube Unifi.

Keputusan Terkini JDT Vs Penang FC Liga Super 2021

Dalam perkembangan yang sama, Infosentral turut mengikuti sambil mengemaskini keputusan JDT vs Penang FC bagi perlawanan ke-13 saingan Liga Super 2021 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung JDT Vs Penang FC Liga Super 2021
Stadium Bandaraya
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
Penang FC 0 3JDT FC
Penjaring GolPenjaring Gol
Safawi Rasid 15′
Bergson 44′
Sumareh 51′
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.