Live Streaming JDT Vs Penang FC Liga Super 2022 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

Skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim (JDT) menerima kunjungan pasukan Penang FC bagi perlawanan pertama saingan Liga Super 2022 (LS1) yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 4 Mac 2022.

Harapan Penyokong JDT Dan Penang FC

Berikutan pertembungan ini, pastinya penyokong setia kedua-dua pasukan meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan mereka dapat melakar kemenangan dan meraih 3 mata penuh dalam perlawanan pertama Liga Super 2022 kerana kemenangan yang diharapkan ini sudah tentu akan membuatkan penyokong lebih semangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Persaingan JDT Dan Penang FC Bagi Menempatkan Pasukan Dikedudukan Terbaik

Pasukan JDT dan Penang FC sudah tentu mahu mencipta momentum prestasi terbaik pada musim baharu ini untuk menempatkan pasukan di kedudukan terbaik dalam carta Liga Super 2022.

Perlawanan JDT Vs Penang FC Dijangka Sengit

Pertembungan membabitkan JDT dan Penang FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turun beraksi dengan membawa misi penting yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Penyokong JDT dan Penang FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming JDT Vs Penang FC Liga Super 4 Mac 2022

Perlawanan pertama saingan Liga Super 2022 membabitkan pasukan JDT menentang (vs) Penang FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat bersamaan 4 Mac 2022 bertempat di Stadium Sultan Ibrahim, Iskandar Puteri.

Sebagai makluman, perlawanan JDT vs Penang FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi, Unifi Play TV dan UnifiTV 704 seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi youtube Unifi.

Pautan Tontonan Online
Klik Pautan (Link) : Live Streaming JDT Vs Penang FC Liga Super 2022 Youtube Rasmi Unifi

Keputusan Terkini JDT Vs Penang FC Liga Super 2022

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti sambil mengemaskini keputusan JDT vs Penang FC bagi perlawanan pertama saingan Liga Super 2022 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung JDT Vs Penang FC Liga Super 2022
Stadium Sultan Ibrahim
PasukanMasa PenuhPasukan
JDT10Penang FC
Penjaring GolPenjaring Gol
70′ Bergson
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.