Siaran langsung keputusan Kedah vs KL City FC 30.9.2023

Siaran langsung keputusan Kedah vs KL City FC 30 September 2023. Info live streaming kedah vs kl city fc liga super 2023 dan keputusan.

Live Streaming Kedah FC Vs KL City FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[P]asukan Kuala Lumpur City FC menerima kunjungan Kedah Darul Aman FC dalam saingan Liga Super 2023 bagi perlawanan ke-22 (LS22) yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 30 September 2023.

Penyokong KL City FC Dan Kedah Darul Aman FC Menaruh Harapan Yang Tinggi

Mengenai perlawanan, penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat memberikan kemenangan meraih 3 mata penuh dalam perlawanan ke-22 saingan Liga Super 2023 malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu akan mempertahankan atau melonjakkan serta memperbaiki kedudukan pasukan dalam carta liga.

Kedah Darul Aman FC Mahukan Kemenangan

Berdasarkan kedudukan carta Liga Super 2023 setakat ini, pasukan Kedah pasti memerlukan kemenangan berikutan Kedah dalam misi memburu kedudukan tiga pasukan teratas dalam saingan Liga Super 2023.

Perlawanan Kedah FC Vs KL City FC Liga Super 2023 Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan pasukan Kedah Darul Aman FC dan Kuala Lumpur City FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan selain mempunyai sejarah rekod pertemuan menarik membabitkan kedua-dua pasukan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi, Taktikal Pasukan KDA FC Dan KL City FC

Penyokong KDA FC dan KL City FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kedah Vs Kuala Lumpur Liga Super 2023

Perlawanan ke-22 saingan Liga Super musim 2023 membabitkan pasukan Kuala Lumpur City FC menentang (vs) Kedah Darul Aman FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu bertarikh 30 September 2023 bertempat di Stadium Bolasepak Kuala Lumpur, Cheras bermula jam 9 malam.

Aksi Kedah vs KL City FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola (803) serta AstroGO seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Penyokong kedua-dua pasukan boleh juga menonton secara live streaming di internet dengan melayari laman sesawang penstriman rasmi Sooka (Astro).

Keputusan Terkini KL City FC Vs Kedah FC 30 September 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Kedah vs Kuala Lumpur bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan ke-22 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kuala Lumpur City FC Vs Kedah Darul Aman FC Liga Super 2023
Stadium Bolasepak Kuala Lumpur, Cheras
Tuan Rumah FT Pelawat
KL City FC logo kl city fc 0 1 logo kedah fc Kedah FC
Penjaring Gol Penjaring Gol
Ifedayo (P)45’+4
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming Kedah Vs Kuala Lumpur Liga Super 2023