Keputusan Live Streaming Kedah Darul Aman FC Vs Kuching City FC Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Saingan Liga Super Malaysia 2023 diriuhkan lagi dengan saingan pusingan kelima [LS5] yang turut membabitkan perlawanan di antara pasukan Kedah Darul Aman FC menentang Kuching City FC dalam aksi yang telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 17 Mac 2023.

Peluang Kedah Darul Aman FC Meraih 3 Mata Penuh

Perlawanan ini merupakan peluang terbaik buat pasukan tuan rumah Kedah Darul Aman FC bagi meraih kemenangan 3 mata seterusnya di hadapan penyokong sendiri.

Penyokong Mahu Kedah Darul Aman FC Teruskan Momentum Kemenangan

Penyokong setia Kedah Darul Aman FC sudah tentu berharap pasukan pilihan mereka dapat meraih kemenangan tiga mata penuh dalam perlawanan Liga Super 2023 bertemu Kuching City FC malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan tersebut sudah tentu akan menjadi momentum untuk terus memperkuatkan pasukan dalam usaha memburu kedudukan terbaik dalam carta Liga Super 2023.

Kedah Darul Aman FC Perlu Berhati-Hati Ancaman Kuching City FC

Kedah Darul Aman FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan Kuching City FC juga memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Perlawanan Kedah Darul Aman FC Vs Kuching City FC Bakal Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Kedah Darul Aman FC dan Kuching City FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kedah Vs Kuching City FC Liga Super 17 Mac 2023

Perlawanan pusingan kelima saingan Liga Super 2023 melibatkan pasukan Kedah FC menentang [vs] Kuching City FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 17 Mac 2023 bertempat di Stadium Darul Aman, Alor Setar bermula jam 9:00 malam.

Aksi perlawanan Kedah vs Kuching FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran AstroGO dan Astro Arena Bola 4 [808] seawal jam 8:45 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Kedah Darul Aman FC Vs Kuching City FC Liga Super 2023 LS5 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini Kedah Darul Aman FC Vs Kuching City FC Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Kedah vs Kuching FC bagi aksi minggu kelima saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kedah Darul Aman FC Vs Kuching City FC Liga Super 2023
Stadium Darul Aman, Alor Setar
PasukanFTPasukan
Kedah FC kedah fc logo30kuching city logo Kuching FC
Penjaring GolPenjaring Gol
28′,49′ Akmal Zahir
58′ Manuel Hidalgo
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini