Siaran langsung keputusan Kedah vs Kuching City FC 29.7.2023

Siaran langsung keputusan Kedah vs Kuching FC 29 Julai 2023. Info live streaming kedah vs kuching fc liga super 2023 dan keputusan.

Live Streaming Kedah Vs Kuching City FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[S]aingan Liga Super Malaysia 2023 dihangatkan lagi dengan saingan pusingan kedua bagi perlawanan ke-18 (LS18) yang turut membabitkan perlawanan di antara pasukan Kuching City FC menentang Kedah Darul Aman FC dalam aksi yang telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 29 Julai 2023.

Peluang Kuching City FC Meraih 3 Mata Penuh

Perlawanan ini merupakan peluang terbaik buat pasukan tuan rumah Kuching City FC bagi meraih tiga mata kemenangan di hadapan penyokong sendiri.

Penyokong Mahu Kedah Darul Aman FC Teruskan Momentum Kemenangan

Penyokong setia Kedah Darul Aman FC sudah tentu berharap pasukan pilihan mereka dapat meraih kemenangan tiga mata penuh dalam perlawanan Liga Super 2023 bertemu Kuching City FC malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan tersebut sudah tentu akan menjadi momentum untuk terus memperkuatkan pasukan dalam usaha memburu kedudukan terbaik dalam carta Liga Super 2023.

Kedah Darul Aman FC Perlu Berhati-Hati Ancaman Kuching City FC

Kedah Darul Aman FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan Kuching City FC juga memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan terutamanya apabila beraksi di hadapan penyokong sendiri.

Perlawanan Kedah Darul Aman FC Vs Kuching City FC Bakal Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Kedah Darul Aman FC dan Kuching City FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kedah Vs Kuching City FC Liga Super 2023

Perlawanan ke-18 saingan Liga Super 2023 melibatkan pasukan Kuching City FC menentang (vs) Kedah Darul Aman FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu bersamaan 29 Julai 2023 bertempat di Stadium Negeri, Kuching Sarawak bermula jam 8:15 malam.

Aksi perlawanan Kedah vs Kuching FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola (803) serta AstroGo seawal jam 7:45 malam bermula dengan siaran pra rancangan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman web penstriman rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Kedah Darul Aman FC Vs Kuching City FC 29 Julai 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Kedah vs Kuching FC bagi aksi minggu ke-18 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kuching City FC Vs Kedah Darul Aman FC Liga Super 2023 (LS18)
Stadium Negeri, Kuching Sarawak
PasukanFTPasukan
Kuching FC kuching city logo01kedah fc logo Kedah FC
Penjaring GolPenjaring Gol
Ifedayo 38′
Pautan (Link) Tontonan Online
link Live Streaming Kedah Darul Aman FC Vs Kuching City FC Liga Super 2023 LS18 (Sooka Astro)