Keputusan Live Streaming Kedah Vs Perak 2024

Info Siaran Langsung Dan Live Streaming Kedah Vs Perak 2024 Aksi Pra Musim Liga Super Merangkumi Keputusan Penuh Perlawanan.
live streaming kedah vs perak

Pasukan Perak FC melayani kunjungan Kedah Darul Aman FC dalam aksi pra musim Liga Super 2024 yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 27 April 2024.

Perlawanan Kedah FC Vs Perak FC Pasti Sengit

Pertembungan membabitkan pasukan Kedah Darul Aman FC dan Perak FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan selain mempunyai sejarah rekod pertemuan menarik membabitkan kedua-dua pasukan.

Strategi, Taktikal Pasukan Kedah Darul Aman FC Dan Perak FC

Penyokong Kedah dan Perak sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Kedah FC Vs Perak FC Pra Musim Liga Super 2024

Perlawanan pra musim Liga Super 2024 membabitkan pasukan Perak FC menentang Kedah Darul Aman FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu bertarikh 27 April 2024 bertempat di Stadium Perak, Ipoh bermula jam 5:30 petang.

Aksi pertembungan Kedah vs Perak turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola (803) dan AstroGo seawal jam 5:00 petang bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman sesawang penstriman rasmi Sooka (Astro) ataupun menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Kedah FC Vs Perak FC 27 April 2024

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Kedah vs Perak bagi aksi pra musim Liga Super 2024 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Perak FC Vs Kedah FC Pra Musim Liga Super 2024
Tuan Rumah 5:30PM Pelawat
Perak FC logo perak fc logo kedah fc Kedah FC
Penjaring Gol Penjaring Gol
Stadium Perak, Ipoh
Tontonan Online
pautan keluar Live Streaming Kedah FC Vs Perak Pra Musim Liga Super 2024