Live Streaming Kedah Vs Perak Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Perak FC melayani kunjungan Skuad Kedah Darul Aman FC [KDA FC] dalam saingan Liga Super 2023 bagi perlawanan pertama [LS1] yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 25 Februari 2023.

Penyokong Perak FC Dan Kedah FC Menaruh Harapan Yang Tinggi

Mengenai perlawanan ini, penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat memberikan kemenangan meraih 3 mata pertama dalam perlawanan pembukaan saingan Liga Super musim 2023.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu memberikan momentum kepada penyokong lebih bersemangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Perlawanan Kedah FC Vs Perak FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan pasukan Perak FC dan Kedah FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan selain mempunyai sejarah rekod pertemuan menarik membabitkan kedua-dua pasukan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi, Taktikal Pasukan Perak FC Dan Kedah FC

Penyokong Perak FC dan Kedah sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kedah Vs Perak Liga Super 25 Februari 2023 LS1

Perlawanan pertama saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Perak FC menentang [vs] Kedah Darul Aman FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 25 Februari 2023 bertempat di Stadium Perak, Ipoh bermula jam 9:00 malam.

Perlawanan Kedah vs Perak turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Astro Arena Bola 1 [803] dan Astro Arena Bola 2 [804] seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Kedah Vs Perak Liga Super 2023 LS1 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini Perak FC Vs Kedah FC Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Kedah vs Perak bagi aksi pertama saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming Perak FC Vs Kedah FC Liga Super 2023 [LS1]
Stadium Perak, Ipoh
PasukanFTPasukan
Perak perak fc logo14kedah fc logo Kedah
Penjaring GolPenjaring Gol
3′ Ikhwan HafizoLee Tuck 17′
Willian Lira [P] 67′
Ariff Farhan 84′
Dos Reis 90’+4
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini