Live Streaming Kedah Darul Aman KDA FC Vs Perak FC Liga Super 2021 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

Skuad Kedah Darul Aman FC (KDA FC) melayani kunjungan pasukan Perak FC dalam saingan pusingan kedua Liga Super 2021 bagi perlawanan ke-20 (LS20) yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 28 Ogos 2021.

Penyokong KDA FC Dan Perak FC Menaruh Harapan Yang Tinggi

Mengenai perlawanan ini, penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat memberikan kemenangan meraih 3 mata penuh dalam perlawanan ke-20 saingan Liga Super 2021 ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu akan mempertahankan atau melonjakkan serta memperbaiki kedudukan pasukan dalam carta liga.

KDA FC Merupakan Pasukan Pencabar Terdekat JDT

Berdasarkan kedudukan carta Liga Super 2021 setakat ini, memperlihatkan pasukan Kedah merupakan antara pasukan yang menjadi pencabar terdekat JDT. Bagi memberi tekanan kepada JDT, KDA FC perlu meneruskan momentum kemenangan sebagaimana diperoleh dalam setiap perlawanan sebelum ini.

Perlawanan KDA FC Vs Perak FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan pasukan Perak FC dan KDA FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan selain mempunyai sejarah rekod pertemuan menarik membabitkan kedua-dua pasukan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi, Taktikal Pasukan KDA FC Dan Perak FC

Penyokong KDA FC dan Perak FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kedah Vs Perak Liga Super 28 Ogos 2021

Perlawanan ke-20 saingan pusingan kedua Liga Super 2021 membabitkan pasukan Kedah Darul Aman FC menentang (vs) Perak telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 28 Ogos 2021 bertempat di Stadium Darul Aman, Alor Setar.

Sebagai makluman, perlawanan KDA FC vs Perak FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi, Unifi Play TV dan UnifiTV 703 seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Youtube Unifi.

Keputusan Terkini KDA FC Vs Perak FC Liga Super 2021

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Kedah vs Perak bagi perlawanan ke-20 saingan Liga Super 2021 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kedah Vs Perak Liga Super 2021
Stadium Darul Aman
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
KDA FC 1 0Perak FC
Penjaring GolPenjaring Gol
20′ Kpah Sherman
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.