Live Streaming Kedah Darul Aman KDA FC Vs Sabah FC Liga Super 2021 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh. Pasukan Sabah FC menerima kunjungan Skuad Kedah Darul Aman (KDA FC) dalam saingan Liga Super 2021 bagi perlawanan ke-13 (LS13) yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 8 Mei 2021.

Penyokong Sabah FC Dan KDA FC Mengharapkan Kemenangan

Penyokong Sabah FC dan Kedah Darul Aman FC sudah tentu meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat mencatatkan kemenangan meraih 3 mata penuh dalam perlawanan ke-13 saingan Liga Super 2021 ini.

Kemenangan yang dicipta itu sudah tentu akan mempertahankan atau melonjakkan serta memperbaiki kedudukan pasukan dalam carta liga sekaligus membuatkan penyokong lebih bersemangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

KDA FC Merupakan Pasukan Pencabar Terdekat JDT

Berdasarkan kedudukan carta Liga Super 2021 setakat ini, memperlihatkan pasukan Kedah merupakan antara pasukan yang menjadi pencabar terdekat JDT.

Perlawanan Sabah FC Vs KDA FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan pasukan KDA FC dan Sabah FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi, Taktikal Pasukan KDA FC Dan Sabah FC

Peminat mahupun penyokong KDA FC dan Sabah FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran langsung keputusan JDT vs Pahang 27 Ogos 2021

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kedah Vs Sabah Liga Super 8 Mei 2021

Perlawanan ke-13 saingan Liga Super 2021 membabitkan pasukan Kedah Darul Aman FC menentang Sabah FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 8 Mei 2021 bertempat di Stadium Likas, Kota Kinabalu.

Sebagai makluman, perlawanan KDA FC vs Sabah FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi, Unifi Play TV dan UnifiTV 703 seawal jam 8:50 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi youtube Unifi.

Keputusan Terkini KDA FC Vs Sabah FC Liga Super 2021

Dalam perkembangan yang sama, Infosentral turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Kedah vs Sabah bagi perlawanan ke-13 saingan Liga Super 2021 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kedah Vs Sabah Liga Super 2021
Stadium Likas
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
Sabah FC 0 1KDA FC
Penjaring GolPenjaring Gol
Kpah Sherman 79′
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.