Keputusan Live Streaming Kedah Vs Selangor FC Liga Super 2022 Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Selangor melayani kunjungan skuad Kedah Darul Aman FC (KDA) dalam aksi perlawanan ke-4 Liga Super 2022 (LS4) yang dijadual berlangsung pada hari Ahad, 10 April 2022.

Harapan Penyokong Selangor FC Dan Kedah Darul Aman FC

Pada aksi pertembungan ini, pastinya penyokong setia kedua-dua pasukan meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan mereka dapat melakar kemenangan dan meraih 3 mata penuh dalam perlawanan keempat saingan Liga Super musim 2022 ini.

Kemenangan yang diharapkan ini akan membuatkan penyokong lebih semangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Persaingan Selangor Dan Kedah Bagi Menempatkan Pasukan Dikedudukan Terbaik

Pasukan Selangor FC dan Kedah Darul Aman FC sudah tentu mahu mencipta momentum prestasi terbaik pada musim baharu ini untuk menempatkan pasukan di kedudukan terbaik dalam carta Liga Super 2022.

Perlawanan Kedah Vs Selangor Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Kedah Darul Aman FC dan Selangor FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turun beraksi dengan membawa misi penting yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Penyokong Kedah dan Selangor sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kedah Vs Selangor Liga Super 10 April 2022

Perlawanan keempat saingan Liga Super 2022 membabitkan pasukan Kedah menentang (vs) Selangor telah dijadual berlangsung pada hari Ahad bersamaan 10 April 2022 bertempat di Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya.

Sebagai makluman, perlawanan Kedah vs Selangor turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi, Unifi Sports 1 dan 2 seawal jam 9:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi youtube Unifi menerusi pautan (link) di bawah

Pautan Tontonan Online
Klik Judul Pautan (Link) : Live Streaming Kedah Vs Selangor FC Liga Super 2022 Youtube Rasmi Unifi

Keputusan Terkini Kedah Darul Aman FC Vs Selangor FC Liga Super 2022

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti sambil mengemaskini keputusan Kedah vs Selangor bagi perlawanan keempat saingan Liga Super 2022 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kedah Darul Aman FC Vs Selangor FC Liga Super 2022
Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
Selangor FC41Kedah FC
Penjaring GolPenjaring Gol
26′ Mukhairi
35′ Caion
84′ Norhakim
87′
Fayadh 90+1′
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.