Siaran Langsung Keputusan Kedah Lwn Selangor 2024

Info Siaran Langsung Dan Live Streaming Kedah Vs Selangor Liga Super 2024 Merangkumi Keputusan Masa Penuh Perlawanan.
live streaming kedah vs selangor

Pasukan Selangor FC menerima kunjungan Kedah Darul Aman FC dalam perhitungan perlawanan kedua saingan Liga Super musim 2024/25 yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 18 Mei 2024.

Selangor Lwn Kedah Perlawanan Tumpuan

Perlawanan ini merupakan misi kedua-dua pasukan bagi merebut tiga mata berharga dan tumpuan pastinya terarah kepada Selangor FC yang beraksi di hadapan penyokong sendiri.

Misi ini merupakan cabaran buat pengendali Kedah Darul Aman FC bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat menyaingi kehebatan Selangor FC yang pasti beraksi sehabis baik mungkin untuk memperoleh kemenangan.

Cabaran Getir Kedah Dan Selangor

Walaupun dirumuskan sebagai tugas berat, namun dalam bola sepak apa-apapun boleh terjadi. Sekiranya Kedah Darul Aman FC berjaya menewaskan Selangor FC, sekali gus dapat mencuri tiga mata berharga di tempat lawan selain berpotensi untuk melonjakkan kedudukan pasukan dalam carta liga.

Bagi Selangor FC pula, mereka pasti sedaya upaya mengekalkan momentum kemenangan meskipun Kedah Darul Aman FC dilihat sebagai sebuah pasukan yang agak sukar untuk ditumpaskan.

Harapan Penyokong Selangor Dan Kedah

Pada aksi pertembungan ini, penyokong setia kedua-dua pasukan pasti meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan mereka dapat melakar kemenangan dan meraih 3 mata penuh dalam aksi tumpuan malam ini.

Pertembungan membabitkan Kedah Darul Aman FC dan Selangor FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan yang mahu pasukan mereka mendapatkan kemenangan.

Live Streaming Kedah Lwn Selangor Liga Super 2024

Saingan Liga Super 2024/25 bagi perlawanan kedua membabitkan pasukan Selangor FC menentang Kedah Darul Aman FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu bertarikh 18 Mei 2024 bertempat di Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya bermula jam 8:15 malam.

Perlawanan Kedah lwn Selangor turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola (803) serta AstroGO seawal jam 7:15 malam bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Penyokong kedua-dua pasukan boleh juga menonton secara live streaming di internet dengan melayari laman web penstriman rasmi Sooka (Astro).

Keputusan Selangor Lwn Kedah

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Selangor melawan Kedah bagi aksi Liga Super 2024 perlawanan ke-2 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Selangor FC Lwn Kedah Darul Aman FC Liga Super 2024/25 (8:15PM)
Tuan Rumah 8:15PM Pelawat
Selangor FC logo selangor fc logo kedah fc Kedah FC
Penjaring Gol Penjaring Gol
Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya
Tontonan Online
pautan keluar Live Streaming Kedah Vs Selangor Liga Super 2024