Keputusan Live Streaming Kedah Vs Selangor Liga Super 2022 Semasa, Terkini Dan Penuh

Skuad Kedah Darul Aman FC (KDA FC) melayani kunjungan pasukan Selangor dalam aksi perlawanan tertunda Liga Super 2022 (LS15) yang dijadual berlangsung pada hari Rabu, 14 September 2022.

Harapan Penyokong Kedah Darul Aman FC Dan Selangor FC

Pada aksi pertembungan ini, penyokong setia kedua-dua pasukan meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan mereka dapat melakar kemenangan dan meraih 3 mata penuh dalam aksi tertunda saingan Liga Super 2022 malam ini.

Kemenangan yang diharapkan tersebut sudah tentu membuatkan penyokong lebih semangat untuk terus memberi sokongan yang tidak berbelah bagi sehingga habis musim Liga-Malaysia 2022.

Persaingan Kedah Dan Selangor Bagi Menempatkan Pasukan Dikedudukan Terbaik

Pasukan Kedah Darul Aman FC dan Selangor FC pasti mahu mencipta momentum prestasi terbaik pada penghujung musim Liga-Malaysia bagi menempatkan pasukan di kedudukan terbaik dalam carta Liga Super 2022.

Perlawanan Kedah Vs Selangor Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Kedah Darul Aman FC dan Selangor FC sudah tentu bakal berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turun beraksi dengan membawa misi penting yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Penyokong Kedah dan Selangor pasti memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kedah Vs Selangor Liga Super 14 September 2022

Perlawanan tertunda LS15 saingan Liga Super 2022 membabitkan pasukan Kedah menentang (vs) Selangor telah dijadual berlangsung pada hari Rabu bersamaan 14 September 2022 bertempat di Stadium Darul Aman, Alor Setar bermula jam 9 malam.

Sebagai makluman, perlawanan Kedah vs Selangor turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi youtube Unifi dan Unifi Sports 1 seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi youtube Unifi menerusi pautan (link) di bawah

Pautan (Link) Tontonan Online
🔗 Live Streaming Kedah Darul Aman FC Vs Selangor FC Liga Super 2022 Youtube Rasmi Unifi

Keputusan Terkini Kedah Darul Aman FC Vs Selangor FC Liga Super 2022

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti sambil mengemaskini keputusan Kedah vs Selangor bagi perlawanan tertunda LS15 saingan Liga Super 2022 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kedah Darul Aman FC Vs Selangor FC Liga Super 2022
Stadium Darul Aman
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
Kedah FC31Selangor FC
Penjaring GolPenjaring Gol
23′ Ronald Ngah
30′ Marc Vales
90’+3 Fayadh
Caion 33′
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.