Keputusan Live Streaming Kelantan FC Vs Kuala Lumpur City FC Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Kelantan FC menerima kunjungan Kuala Lumpur City [KL City FC] dalam perlawanan kelima [LS5] saingan Liga Super 2023 yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 17 Mac 2023.

Penyokong Kelantan FC Dan KL City FC mengharapkan Kemenangan

Penyokong kedua-dua pasukan mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat melakar kemenangan tiga mata penuh dalam perlawanan Liga Super 2023 malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu memberikan momentum kepada penyokong lebih bersemangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Perlawanan Kelantan FC Vs KL City FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Kelantan FC dan KL City FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turut membawa matlamat yang mahu direalisasikan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kelantan FC Vs KL City FC Liga Super 17 Mac 2023

Perlawanan pusingan kelima saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Kelantan FC menentang [vs] KL City FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 17 Mac 2023 bertempat di Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu bermula jam 8:15 malam.

Aksi Kelantan vs KL City turut disiarkan secara siaran langsung di saluran AstroGo dan Astro Arena Bola 3 [807] seawal jam 8:00 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Kelantan FC Vs KL City FC Liga Super 2023 LS5 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini Kelantan FC Vs KL City FC Liga Super 2023

Editor turut mengemaskini keputusan Kelantan vs KL City FC bagi aksi kelima saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kelantan FC Vs KL City FC Liga Super 2023
Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu
PasukanFTPasukan
Kelantan FC kelantan fc logo22kl city fc logo KL City FC
Penjaring GolPenjaring Gol
41′[OG] Kenny Pallraj
45’+1 Fazrul Zaman
Kipré Tchétché 11′
Declan Lambert 34′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini