Siaran langsung keputusan Kelantan vs Kuching FC 21.7.2023

Siaran langsung keputusan Kelantan vs Kuching FC 21 Julai 2023. Info live streaming kelantan vs kuching fc liga super 2023 dan keputusan.

Live Streaming Kelantan Vs Kuching City FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[P]asukan Kuching City FC melayani kunjungan Kelantan FC dalam saingan Liga Super 2023 bagi perlawanan tertunda (LS14) yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 21 Julai 2023.

Penyokong Kelantan FC Dan Kuching City FC Menaruh Harapan Yang Tinggi

Penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat meraih kemenangan tiga mata berharga dalam perlawanan Liga Super malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu memberikan momentum kepada penyokong lebih bersemangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Perlawanan Kelantan FC Vs Kuching City FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan pasukan Kelantan FC dan Kuching City FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan selain mempunyai sejarah rekod pertemuan menarik dalam saingan Liga Perdana sebelum ini.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi, Taktikal Pasukan Kelantan FC Dan Kuching FC

Penyokong Kelantan FC dan Kuching City FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kelantan Vs Kuching FC Liga Super 2023

Aksi tertunda bagi perlawanan ke-14 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Kuching City FC menentang (vs) Kelantan FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat bersamaan 21 Julai 2023 bertempat di Stadium Negeri, Kuching Sarawak bermula jam 8:15 malam.

Perlawanan Kelantan vs kuching turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola (803) seawal jam 7:45 malam bermula dengan siaran pra rancangan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman web penstriman rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Kelantan FC Vs Kuching City FC 21 Julai 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Kelantan vs Kuching FC bagi aksi tertunda saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kuching City FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023 (LS14)
Stadium Negeri, Sarawak
PasukanFTPasukan
Kuching FC logo kuching city22logo kelantan fc Kelantan FC
Penjaring GolPenjaring Gol
58′ 68′(P) Abu KamaraHafizan Ghazali 4′
N.Siringoringo 79′
Pautan (Link) Tontonan Online
Live Streaming Kelantan FC Vs Kuching City FC Liga Super 2023 LS14 (Sooka Astro)