Keputusan Live Streaming Kelantan Vs Pahang Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Sri Pahang FC menerima kunjungan Kelantan FC dalam perlawanan kedua [LS2] saingan Liga Super 2023 yang dijadual berlangsung pada hari Khamis, 2 Mac 2023.

Penyokong Sri Pahang FC Dan Kelantan FC mengharapkan Kemenangan

Penyokong kedua-dua pasukan mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat melakar kemenangan tiga mata penuh dalam perlawanan Liga Super 2023 malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu memberikan momentum kepada penyokong lebih bersemangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Perlawanan Sri Pahang FC Vs Kelantan FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Sri Pahang FC dan Kelantan FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turut membawa matlamat yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Penyokong Sri Pahang FC dan Kelantan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Sri Pahang FC Vs Kelantan Liga Super 2 Mac 2023 LS2

Perlawanan kedua saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Sri Pahang FC menentang [vs] Kelantan FC telah dijadual berlangsung pada hari Khamis, 2 Mac 2023 bertempat di Stadium Darul Makmur, Kuantan bermula jam 9 malam.

Aksi Kelantan vs Pahang turut disiarkan secara siaran langsung di saluran AstroGo dan Astro Arena Bola [803] seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Sri Pahang FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023 LS2 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini Sri Pahang FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023

Editor turut mengemaskini keputusan Kelantan vs Pahang bagi aksi kedua saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming Sri Pahang FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023 [LS2]
Stadium Darul Makmur
PasukanFTPasukan
Pahang sri pahang fc logo41kelantan fc logo Kelantan
Penjaring GolPenjaring Gol
12′ Kpah Sherman
38′ Kevin Ingreso
43′ Ezequiel Agüero
45’+1 Stefano Brundo
Cifu 90’+5
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini