Siaran langsung keputusan Sri Pahang vs Kelantan FC 23.6.2023

Siaran langsung keputusan Sri Pahang vs Kelantan FC 23 Jun 2023. Info live streaming pahang vs kelantan liga super 2023 dan keputusan.

Live Streaming Kelantan FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[P]asukan Kelantan FC menerima kunjungan Sri Pahang FC dalam perlawanan pusingan (round) ke-15 (LS15) saingan Liga Super 2023 yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 23 Jun 2023.

Penyokong Kelantan FC Dan Sri Pahang FC mengharapkan Kemenangan

Penyokong kedua-dua pasukan pasti mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat melakar kemenangan tiga mata penuh dalam perlawanan Liga Super 2023 malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu memberikan momentum kepada penyokong untuk lebih bersemangat memberi sokongan sehingga habis musim.

Perlawanan Sri Pahang FC Vs Kelantan FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Sri Pahang FC dan Kelantan FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turut membawa matlamat yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Penyokong Sri Pahang FC dan Kelantan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kelantan FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 23 Jun 2023

Perlawanan minggu ke-15 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Kelantan FC menentang (vs) Sri Pahang FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat bersamaan 23 June 2023 bertempat di Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bharu bermula jam 9 malam.

Aksi Pahang vs Kelantan turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Astro Arena Bola (803) dan AstroGo seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Kelantan FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023

Editor turut mengemaskini keputusan Kelantan vs Pahang bagi aksi minggu ke-15 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming Kelantan FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023
Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bharu
PasukanFTPasukan
Kelantan FC kelantan fc logo05sri pahang fc logo Sri Pahang
Penjaring GolPenjaring Gol
Agüero 6′
Fadhli Shas 61′,48′
Kpah Sherman 86′,59′
Pautan (Link) Tontonan Online
Live Streaming Kelantan FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023 LS15 (Sooka Astro)