Siaran Langsung Keputusan Perak Vs Kelantan FC 2023

Info Siaran Langsung Dan Live Streaming Perak Vs Kelantan FC Liga Super 2023 Merangkumi Keputusan Masa Penuh Perlawanan.
live streaming perak vs kelantan

Pasukan Perak FC menerima kunjungan Kelantan FC bagi perlawanan ke-23 (LS23) saingan Liga Super yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 28 Oktober 2023.

Pasukan Perak FC pastinya tidak akan mensia-siakan peluang meraih tiga mata mudah apabila berdepan dengan pasukan tercorot Liga Super apatah lagi beraksi di hadapan penyokong sendiri yang memangkin semangat memburu kemenangan.

Kelantan FC dilihat berdepan dengan cabaran sukar bagi meraih kemenangan dalam perlawanan ini ditambah pula dibelenggu dengan masalah dalaman yang berpotensi memberi kesan negatif kepada semangat juang apabila berhadapan dengan pasukan lawan.

Pertembungan membabitkan Perak FC dan Kelantan FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan yang mahu pasukan mereka mendapatkan kemenangan.

Saingan Liga Super 2023 bagi perlawanan ke-23 membabitkan pasukan Perak FC menentang Kelantan FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu bertarikh 28 Oktober 2023 bertempat di Perak, Ipoh bermula jam 9:00 malam.

Aksi Perak vs Kelantan turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola (803) serta AstroGo seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Penyokong Perak dan Kelantan boleh juga menonton secara live streaming di internet dengan melayari laman web penstriman rasmi Sooka (Astro).

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Perak vs Kelantan bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan ke-23 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Perak FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023
Stadium Perak, Ipoh
Tuan RumahFTPelawat
Perak FC logo perak fc80logo kelantan fc Kelantan FC
Penjaring GolPenjaring Gol
13′,26′,33′ Milunović
17′ Wan Zack
37′ Shivan Pillay
47′,66′ Seo Seon-Ung
84′ Guaycochea
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming Perak Vs Kelantan Liga Super 2023