Keputusan Live Streaming Kelantan FC Vs Perak FC Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Kelantan FC melayani kunjungan Perak FC dalam perlawanan ke-10 (LS10) saingan Liga Super Malaysia 2023 yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 28 April 2023.

Peluang Kelantan FC Bangkit Lakar Kemenangan Di Gelanggang Sendiri

Perlawanan ini merupakan cabaran buat pengendali pasukan Kelantan FC bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat menyaingi kehebatan Perak FC meskipun kini berada dalam prestasi tidak konsisten.

Cabaran Getir Menanti Kelantan FC

Walaupun dirumus sebagai tugas berat, namun dalam bola sepak apa-apapun boleh terjadi. Sekiranya Kelantan FC berjaya menewaskan Perak FC, sekali gus dapat memperbaiki kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2023.

Perak FC Pasti Mahu Mencari Kemenangan

Bagi Perak FC pula, perlawanan ini merupakan peluang buat mereka untuk mencari kemenangan dalam saingan Liga Malaysia 2023 walaupun Kelantan FC dilihat sebagai sebuah pasukan yang tidak sukar untuk ditumpaskan.

Perlawanan Kelantan FC Vs Perak FC Pasti Berlangsung Sengit

Apapun, pertembungan membabitkan Kelantan FC dan Perak FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan yang mahu pasukan mereka mendapatkan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Kelantan FC Vs Perak FC Liga Super 2023

Aksi Liga Super Malaysia 2023 bagi perlawanan pusingan kesepuluh membabitkan pasukan Kelantan FC menentang [vs] Perak FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 28 April 2023 bertempat di Stadium Muhammad Ke-IV, Kota Bharu bermula jam 9:00 malam.

Perlawanan Kelantan vs Perak turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi Sooka Astro, Astro Arena Bola 2 (804) serta AstroGo seawal jam 8:00 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Kelantan FC Vs Perak FC Liga Super 2023 (Sooka Astro)

Keputusan Terkini Kelantan FC Vs Perak FC Liga Super 28 April 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Kelantan vs Perak bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan ke-10 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kelantan FC Vs Perak FC Liga Super Malaysia 2023
Stadium Muhammad Ke-IV, Kota Bharu
Tuan RumahFTPelawat
Kelantan FC kelantan fc logo23perak fc logo Perak FC
Penjaring GolPenjaring Gol
14′ Nuha Marong
90’+4 Nurshamil Ghani
Yusri Yuhasmadi 35′
L.Guaycochea 45′
Mohamad Suhairi 69′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini