Keputusan Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Aksi saingan Liga Super Malaysia 2023 kini telah memasuki minggu keenam [LS6] turut menyaksikan pasukan Negeri Sembilan FC melayani kunjungan Kelantan FC dalam perlawanan yang telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 1 April 2023.

Peluang Negeri Sembilan FC Teruskan Momentum Kemenangan

Perlawanan ini merupakan peluang terbaik buat pasukan Negeri Sembilan FC bagi meraih 3 mata seterusnya di gelanggang sendiri selepas berjaya mendapatkan kemenangan pertama pada aksi sebelum ini.

Negeri Sembilan FC Perlu Fokus Bagi Menjayakan Misi

Bagi mencapai matlamat meraih tiga mata seterusnya, setiap barisan pemain Negeri Sembilan FC perlu memberikan fokus dengan sehabis baik mungkin selain menggelak daripada melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi peluang serta kelebihan kepada pihak lawan mencipta sesuatu.

Negeri Sembilan FC Perlu Waspada Ancaman Kelantan FC

Negeri Sembilan perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan Kelantan FC memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Bagi Kelantan FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan keputusan yang positif di tempat lawan.

Perlawanan Negeri Sembilan FC Vs Kelantan FC Bakal Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Negeri Sembilan FC dan Kelantan FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal Negeri Sembilan FC Dan Kelantan FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong Negeri Sembilan FC dan Kelantan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2023 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs Kelantan FC Liga Super 1 April 2023

Perlawanan minggu keenam saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Negeri Sembilan FC menentang [vs] Kelantan FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 1 April 2023 bertempat di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi bermula jam 10:00 malam.

Aksi perlawanan Negeri Sembilan FC vs Kelantan FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran AstroGO dan Astro Arena Bola [803] seawal jam 9:45 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023 LS6 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini Negeri Sembilan FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Negeri Sembilan FC vs Kelantan FC bagi aksi minggu keenam saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023
Stadium Tuanku Abdul Rahman
PasukanFTPasukan
N.Sembilan negeri sembilan fc logo42kelantan united logo Kelantan FC
Penjaring GolPenjaring Gol
15′ Levy Madinda
38′ Herold Goulon
77′ Shahrel Fikri
89′ Casagrande
Ismahil Akinade 53′,[P]36′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini