Siaran langsung keputusan KL City FC vs Negeri Sembilan FC 15.7.2023

Siaran langsung keputusan KL City FC vs Negeri Sembilan FC 15 Julai 2023. Info live streaming kl city vs negeri sembilan liga super 2023.

Live Streaming KL City FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[P]ersaingan Liga Super Malaysia 2023 kini telah memasuki aksi ke-17 (LS17) turut menyaksikan pasukan Kuala Lumpur City FC melayani kunjungan Negeri Sembilan FC dalam perlawanan yang telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 15 Julai 2023.

Peluang KL City FC Dan Negeri Sembilan FC Bangkit Meraih 3 Mata Berharga

Perlawanan ini merupakan peluang terbaik buat kedua-dua pasukan bagi meraih tiga mata berharga selepas masing-masing telah berhempas pulas untuk mendapatkan kemenangan sepanjang mengharungi aksi Liga Super sebelum ini.

KL City FC Dan Negeri Sembilan FC Perlu Fokus Bagi Menjayakan Misi

Bagi mencapai matlamat meraih tiga mata, kedua-dua pasukan ini perlu memberikan fokus dengan sehabis baik mungkin selain menggelak daripada melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi peluang serta kelebihan kepada pihak lawan mencipta sesuatu.

KL City FC Perlu Waspada Ancaman Negeri Sembilan FC

Kuala Lumpur City FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan Negeri Sembilan FC dirumuskan memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Bagi Negeri Sembilan FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan keputusan yang positif di tempat lawan.

Perlawanan KL City FC Vs Negeri Sembilan FC Bakal Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan KL City FC dan Negeri Sembilan FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal KL City FC Dan Negeri Sembilan FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong KL City FC dan Negeri Sembilan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2023 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming KL City FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023

Perlawanan ke-17 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan KL City FC menentang (vs) Negeri Sembilan FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu bersamaan 17 Julai 2023 bertempat di Stadium Bolasepak Kuala Lumpur, Cheras bermula jam 5:30 petang.

Aksi perlawanan KL City FC vs Negeri Sembilan FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola 2 (804) serta AstroGo seawal jam 5:00 petang bermula dengan siaran pra rancangan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman sesawang penstriman rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini KL City FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 15 Julai 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan KL City FC vs Negeri Sembilan FC bagi aksi ke-17 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kuala Lumpur City FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023 (LS17)
Stadium Bolasepak Kuala Lumpur, Cheras
Tuan RumahFTPelawat
KL City FC kl city fc logo11negeri sembilan fc logo N.Sembilan
Penjaring GolPenjaring Gol
40′ Romel MoralesZainal Abidin 90+4′
Pautan (Link) Tontonan Online
Live Streaming KL City FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023 (Sooka Astro)