Keputusan Live Streaming Negeri Sembilan Vs Pahang Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Negeri Sembilan FC melayani kunjungan Sri Pahang FC dalam saingan Liga Super 2023 bagi perlawanan pertama [LS1] yang dijadual berlangsung pada hari Ahad, 26 Februari 2023.

Penyokong Negeri Sembilan FC Dan Sri Pahang FC Menaruh Harapan Yang Tinggi

Mengenai perlawanan ini, penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat memberikan kemenangan meraih 3 mata pertama dalam perlawanan pembukaan saingan Liga Super musim 2023.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu memberikan momentum kepada penyokong lebih bersemangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Perlawanan Negeri Sembilan FC Vs Sri Pahang FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan pasukan Negeri Sembilan FC dan Sri Pahang FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan selain mempunyai sejarah rekod pertemuan menarik membabitkan kedua-dua pasukan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi, Taktikal Pasukan Negeri Sembilan FC Dan Sri Pahang FC

Penyokong Negeri Sembilan FC dan Sri Pahang sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Negeri Sembilan Vs Pahang Liga Super 26 Februari 2023 LS1

Perlawanan pertama saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Negeri Sembilan menentang [vs] Sri Pahang FC telah dijadual berlangsung pada hari Ahad, 26 Februari 2023 bertempat di Stadium Tuanku Abdul Rahman bermula jam 9:00 malam.

Perlawanan Negeri Sembilan vs Pahang turut disiarkan secara siaran langsung di saluran RTM Sukan dan di RTM TV Okey seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi RTM Sukan ataupun RTM TV Okey menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023 LS1 [RTM Sukan]

Keputusan Terkini Negeri Sembilan FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Negeri Sembilan vs Pahang bagi aksi pertama saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023 [LS1]
Stadium Tuanku Abdul Rahman
PasukanFTPasukan
N.Sembilan negeri sembilan fc logo11sri pahang fc logo Pahang
Penjaring GolPenjaring Gol
21′ CasagrandeAbdul Malik 48′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini