Siaran langsung keputusan Pahang vs Negeri Sembilan 9.6.2023

Siaran langsung keputusan Pahang vs Negeri Sembilan 9 Jun 2023. Info live streaming pahang vs negeri sembilan liga super 2023 dan keputusan.

Live Streaming Sri Pahang FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[P]asukan Sri Pahang FC menerima kunjungan Negeri Sembilan FC dalam saingan Liga Super 2023 bagi perlawanan pusingan ke-14 (LS14) yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat bersamaan 9 Jun 2023.

Penyokong Sri Pahang FC Dan Negeri Sembilan FC Menaruh Harapan Yang Tinggi

Mengenai perlawanan ini, penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat memberikan kemenangan tiga mata berharga dalam perlawanan Liga Super malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu memberikan momentum kepada penyokong lebih bersemangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Perlawanan Sri Pahang FC Vs Negeri Sembilan FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan pasukan Sri Pahang FC dan Negeri Sembilan FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan selain mempunyai sejarah rekod pertemuan menarik membabitkan kedua-dua pasukan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi, Taktikal Pasukan Sri Pahang FC Dan Negeri Sembilan FC

Penyokong Sri Pahang FC dan Negeri Sembilan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Sri Pahang FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 9 Jun 2023

Perlawanan minggu ke-14 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Sri Pahang FC menentang (vs) Negeri Sembilan FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 9 June 2023 bertempat di Stadium Darul Makmur, Kuantan bermula jam 8:15 malam.

Perlawanan Pahang vs Negeri Sembilan turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Astro Arena Bola 803 dan AstroGO seawal jam 7:45 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman web rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Sri Pahang FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Pahang vs Negeri Sembilan bagi aksi minggu ke-14 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming Sri Pahang FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023 (LS14)
Stadium Darul Makmur, Kuantan
Tuan RumahFTPelawat
Sri Pahang sri pahang fc logo43negeri sembilan fc logo N.Sembilan
Penjaring GolPenjaring Gol
24′(P),90′ Stefano Brundo
80′ David Rowley
90’+4 Kpah Sherman
Herold Goulon 8′
Shahrel Fikri 15′
Casagrande 24′
Pautan (Link) Tontonan Online
Live Streaming Sri Pahang FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023 LS14 (Sooka Astro)