Siaran langsung keputusan Pahang vs KL City FC 24.9.2023

Siaran langsung keputusan Pahang vs KL City FC 24 September 2023. Info live streaming pahang vs kuala lumpur piala malaysia 2023 keputusan.

Live Streaming Sri Pahang FC Vs KL City FC Piala Malaysia 2023 Suku Akhir 2 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[P]asukan Sri Pahang FC menerima kunjungan Kuala Lumpur City FC dalam aksi perlawanan timbal balik peringkat suku akhir kedua saingan Piala Malaysia musim 2023 yang dijadual berlangsung pada hari Ahad, 24 September 2023.

Harapan Penyokong Sri Pahang FC Dan KL City FC

Pada aksi pertembungan ini, penyokong setia kedua-dua pasukan sudah tentu meletakkan harapan yang tinggi sambil berharap pasukan mereka dapat melayakkan diri ke peringkat separuh akhir Piala Malaysia musim 2023.

Perlawanan Pahang Vs KL City Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Pahang dan KL City pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turun beraksi dengan membawa misi penting yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Penyokong Sri Pahang FC dan KL City FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Sri Pahang FC Vs KL City FC Piala Malaysia 2023

Perlawanan peringkat suku akhir kedua saingan Piala Malaysia 2023 membabitkan pasukan Sri Pahang FC menentang (vs) Kuala Lumpur City FC telah dijadual berlangsung pada hari Ahad bersamaan 24 September 2023 bertempat di Stadium Darul Makmur, Kuantan bermula jam 5:30 petang.

Aksi pertembungan Pahang vs KL City turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola (803) serta AstroGO seawal jam 5:00 petang bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet penyokong kedua-dua pasukan boleh melayari laman web penstriman rasmi Sooka (Astro).

Keputusan Terkini Sri Pahang FC Vs KL City FC 24 September 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Pahang vs Kuala Lumpur bagi aksi Piala Malaysia 2023 perlawanan suku akhir 2 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Sri Pahang FC Vs KL City FC Piala Malaysia 2023 (Suku Akhir 2)
Stadium Darul Makmur, Kuantan
Tuan RumahFTPelawat
Sri Pahang FC sri pahang fc logo11kl city fc logo KL City FC
Penjaring GolPenjaring Gol
90’+6(P)  S.BrundoRomel Morales 29′
Agregat
Sri Pahang FC sri pahang fc logo12kl city fc logo KL City FC
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming Sri Pahang FC Vs KL City FC Piala Malaysia 2023