Siaran Langsung Keputusan Sri Pahang Lwn Kuching FC 2024

Info Siaran Langsung Dan Live Streaming Sri Pahang FC Vs Kuching City FC Liga Super 2024 Merangkumi Keputusan Tamat Masa Penuh Perlawanan.
live streaming pahang vs kuching

Pasukan Kuching City FC menerima kunjungan Sri Pahang FC dalam aksi Liga Super musim 2024/25 bagi perlawanan kedua yang dijadual berlangsung pada hari Ahad, 19 Mei 2024.

Cabaran Tiga Mata Sri Pahang FC Lwn Kuching FC

Perlawanan ini merupakan cabaran buat pengendali pasukan Kuching City FC bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat menyaingi kehebatan Sri Pahang FC dengan memberi tentangan sengit di hadapan penyokong sendiri.

Meskipun tugas tersebut berat, namun dalam bola sepak apa-apapun boleh terjadi. Sekiranya Kuching City FC berjaya melakukan kejutan keatas Sri Pahang FC, sekali gus dapat menambah tiga mata berharga dalam carta liga

Bagi Sri Pahang FC pula, perlawanan ini pasti dimanfaatkan dengan sehabis baik mungkin bagi meraih kemenangan seterusnya setelah mereka berjaya melakukannya pada perlawanan pertama tempoh hari.

Live Streaming Sri Pahang FC Lwn Kuching City FC Liga Super 2024

Saingan Liga Super bagi perlawanan ke-2 membabitkan pasukan Kuching City FC menentang Sri Pahang FC telah dijadual berlangsung pada hari Ahad bertarikh 19 Mei 2024 bertempat di Stadium Negeri, Sarawak bermula jam 4:45 Petang.

Aksi Pahang lwn Kuching FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola 2 (804) serta AstroGo seawal jam 3:45 petang bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Penyokong kedua-dua pasukan boleh juga menonton secara live streaming di internet dengan melayari laman web penstriman rasmi Sooka (Astro).

Keputusan Kuching FC Lwn Sri Pahang

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Pahang melawan Kuching FC bagi aksi Liga Super 2024/25 perlawanan kedua secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Pertembungan membabitkan Sri Pahang FC dan Kuching City FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Keputusan Langsung Kuching City FC Lwn Sri Pahang FC Liga Super 2024/25 (4:45PM)
Tuan Rumah 4:45PM Pelawat
Kuching FC logo kuching city logo sri pahang fc Sri Pahang
Penjaring Gol Penjaring Gol
 Stadium Negeri, Sarawak
Tontonan Online
pautan keluar Live Streaming Sri Pahang Vs Kuching FC Liga Super 2024