Keputusan Live Streaming Pahang Vs Kuching FC Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Kuching City FC melayani kunjungan Sri Pahang FC dalam aksi Liga Super 2023 bagi perlawanan ke-9 [LS9] yang dijadual berlangsung pada hari Selasa, 18 April 2023.

Peluang Kuching City FC Bangkit Lakar Kejutan

Perlawanan ini merupakan cabaran buat pengendali pasukan Kuching City FC, Irfan Bakti bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat menyaingi kehebatan Sri Pahang FC dengan memberi tentangan sengit di hadapan penyokong sendiri.

Cabaran Getir Menanti Kuching City FC

Meskipun tugas tersebut berat, namun dalam bola sepak apa-apapun boleh terjadi. Sekiranya Kuching City FC berjaya melakukan kejutan keatas Sri Pahang FC, sekali gus dapat memperbaiki kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2023.

Pahang Mahu Tebus Kekecewaan

Bagi Sri Pahang FC pula, perlawanan ini pasti dimanfaatkan dengan sehabis baik mungkin bagi menebuskan kekecewaan selepas tersingkir dari saingan Piala FA selain mahu terus fokus kepada saingan Liga Super untuk menempatkan pasukan di kelompok terbaik dalam carta liga.

Perlawanan Pahang Vs Kuching FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Kuching City FC dan Sri Pahang FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Pahang Vs Kuching FC Liga Super 18 April 2023

Aksi Liga Super bagi perlawanan ke-9 [LS9] membabitkan pasukan Kuching City FC menentang [vs] Sri Pahang FC telah dijadual berlangsung pada hari Selasa, 18 April 2023 bertempat di Stadium Negeri, Sarawak bermula jam 9:15 malam.

Perlawanan Pahang vs Kuching FC turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi Sooka Astro, Astro Arena Bola 2 [804] serta AstroGo seawal jam 9:00 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Sri Pahang FC Vs Kuching City FC Liga Super 2023 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini Kuching City FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Pahang vs Kuching FC bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan kesembilan secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kuching City FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023
Stadium Negeri, Sarawak
Tuan RumahFTPelawat
Kuching FC kuching city logo01sri pahang fc logo Sri Pahang
Penjaring GolPenjaring Gol
Azih Azam 58′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini