Siaran langsung keputusan Sri Pahang FC vs Perak FC 30.7.2023

Siaran langsung keputusan Sri Pahang FC vs Perak FC 30 Julai 2023. Info live streaming pahang vs perak liga super 2023 dan keputusan.

Live Streaming Pahang Vs Perak Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[S]aingan Liga Super Malaysia 2023 dimeriahkan lagi dengan saingan pusingan kedua bagi perlawanan ke-18 turut melibatkan pertemuan di antara pasukan Sri Pahang FC menentang Perak FC dalam aksi yang dijadual berlangsung pada hari Ahad, 30 Julai 2023.

Momentum Kemenangan Kedua-dua Pasukan

Penyokong setia Perak FC mahupun Sri Pahang FC sudah tentu berharap pasukan pilihan mereka dapat meraih kemenangan tiga mata seterusnya selepas masing-masing telah berjaya menemui rentak kemenangan pada perlawanan sebelum ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan tersebut sudah tentu akan menjadi momentum untuk terus memperkuatkan pasukan dalam usaha menempatkan pasukan di kedudukan terbaik dalam carta Liga Super 2023.

Sri Pahang FC Perlu Waspada Ancaman Perak FC

Sri Pahang FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan Perak FC dirumuskan memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Perlawanan Perak FC Vs Sri Pahang FC Bakal Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Sri Pahang FC dan Perak FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Sri Pahang FC Vs Perak FC Liga Super 2023

Perlawanan ke-18 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Sri Pahang FC menentang (vs) Perak FC telah dijadual berlangsung pada hari Ahad bersamaan 30 Julai 2023 bertempat di Stadium Darul Makmur, Kuantan bermula jam 5:30 petang.

Aksi perlawanan Pahang vs Perak turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola (803) serta AstroGO seawal jam 5:00 petang bermula dengan siaran pra rancangan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman sesawang penstriman rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Sri Pahang FC Vs Perak FC 30 Julai

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Pahang vs Perak bagi aksi minggu ke-18 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Sri Pahang FC Vs Perak FC Liga Super 2023 (LS18)
Stadium Darul Makmur, Kuantan
Tuan Rumah FT Pelawat
Sri Pahang sri pahang fc logo 1 0 perak fc logo Perak FC
Penjaring Gol Penjaring Gol
55′ Kpah Sherman
Pautan (Link) Tontonan Online
link Live Streaming Pahang Vs Perak Liga Super 2023 LS18 (Sooka Astro)