Keputusan Live Streaming Perak FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Saingan Liga Super Malaysia 2023 dimeriahkan lagi dengan saingan pusingan kelima [LS5] yang turut melibatkan perlawanan di antara pasukan Perak FC menentang Sri Pahang FC dalam aksi dijadual berlangsung pada hari Khamis, 16 Mac 2023.

Momentum Kemenangan Kedua-dua Pasukan

Penyokong setia Perak FC mahupun Sri Pahang FC sudah tentu berharap pasukan pilihan mereka dapat meraih kemenangan tiga mata seterusnya selepas masing-masing telah berjaya menemui rentak kemenangan pada perlawanan sebelum ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan tersebut sudah tentu akan menjadi momentum untuk terus memperkuatkan pasukan dalam usaha menempatkan pasukan di kedudukan terbaik dalam carta Liga Super 2023.

Perak FC Perlu Waspada Ancaman Sri Pahang FC

Perak FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan Sri Pahang FC juga memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Perlawanan Perak FC Vs Sri Pahang FC Bakal Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Perak FC dan Sri Pahang FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Perak FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 16 Mac 2023

Perlawanan pusingan kelima saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Perak FC menentang [vs] Sri Pahang FC telah dijadual berlangsung pada hari Khamis, 16 Mac 2023 bertempat di Stadium Perak, Ipoh bermula jam 9:00 malam.

Aksi perlawanan Perak FC vs Sri Pahang FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran RTM TV2 dan live streaming percuma di Sooka Astro seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi RTM TV2 atau Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Perak FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023 LS5 [RTM TV2]
🔗 Live Streaming Perak FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023 LS5 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini Perak FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Perak FC vs Sri Pahang FC bagi aksi minggu kelima saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Perak FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023
Stadium Perak, Ipoh
PasukanFTPasukan
Perak FC perak fc logo03sri pahang fc logo Sri Pahang
Penjaring GolPenjaring Gol
Kpah Sherman 13′
Stefano Brundo 37′
Zuhair Aizat Nazri 74′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini