Live Streaming Selangor FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2021 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh. Pasukan Selangor FC menerima kunjungan Sri Pahang FC dalam perlawanan pertama saingan Liga Super 2021 yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 6 Mac 2021.

Harapan Penyokong Selangor FC Dan Sri Pahang FC

Pastinya penyokong setia kedua-dua pasukan meletakkan harapan yang tinggi dengan mengharapkan pasukan mereka dapat melakar kemenangan dan meraih 3 mata penuh dalam perlawanan pertama Liga Super 2021 kerana kemenangan yang diharapkan ini sudah tentu akan membuatkan penyokong lebih semangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Hala Tuju Pasukan Dalam Saingan Liga Super 2021

Meskipun ianya merupakan aksi pertama Liga Super 2021, namun keputusan pada perlawanan ini akan memberi gambaran awal tentang kekuatan pasukan Selangor FC mahupun Sri Pahang FC dalam menghadapi cabaran Liga Super musim ini yang dilihat lebih mencabar berbanding musim-musim sebelumnya.

Perlawanan Selangor FC Vs Sri Pahang FC Dijangka Sengit

Pertembungan membabitkan Selangor dan Pahang pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana kedua-dua pasukan mempunyai sejarah rekod pertemuan yang tersendiri.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Selain itu, penyokong Pahang dan Selangor sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturun dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Live Streaming Selangor FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 6 Mac 2021

Perlawanan pertama saingan Liga Super 2021 membabitkan pasukan Selangor FC menentang (vs) Sri Pahang telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 6 Mac 2021 bertempat di Stadium Majlis Bandaraya, Petaling Jaya.

Untuk makluman kepada penyokong kedua-dua pasukan, perlawanan ini turut akan disiarkan secara siaran langsung di Unifi TV seawal jam 8:45 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Keputusan Terkini Selangor FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2021

Dalam pada itu, Infosentral turut akan mengemaskini keputusan Selangor FC vs Sri Pahang bagi perlawanan pertama saingan Liga Super 2021 ini secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Selangor FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2021
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
Selangor FC 3 1Sri Pahang FC
Penjaring GolPenjaring Gol
45+1′, 90+3′ Oliver Buff
55′ Shahrel Fikri
Azam Azih 69′
Stadium Majlis Bandaraya, Petaling Jaya
Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini.