Siaran langsung keputusan Selangor FC vs Sri Pahang FC 9.7.2023

Siaran langsung keputusan Selangor FC vs Sri Pahang FC 9 Julai 2023. Info live streaming selangor vs pahang liga super 2023 dan keputusan.

Pasukan Sri Pahang FC menerima kunjungan Selangor FC dalam perlawanan minggu ke-16 saingan Liga Super Malaysia 2023 yang dijadual berlangsung pada hari Ahad, 9 Julai 2023.

Peluang Sri Pahang FC Bangkit Lakar Kemenangan

Perlawanan ini merupakan cabaran buat pengendali pasukan Sri Pahang FC, Fandi Ahmad bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat bangkit untuk menyaingi kehebatan Selangor FC yang kini berada dalam prestasi terbaik.

Cabaran Getir Menanti Sri Pahang FC

Walaupun dirumuskan sebagai tugas berat, namun dalam bola sepak apa-apapun boleh terjadi. Sekiranya Sri Pahang FC berjaya menewaskan Selangor, sekali gus dapat menambah tiga mata berharga dalam carta Liga Super 2023.

Selangor Pasti Mahu Teruskan Momentum Kemenangan

Bagi Selangor FC pula, perlawanan ini merupakan peluang terbaik buat mereka untuk terus mengekalkan momentum kemenangan dalam saingan Liga Super 2023 meskipun Sri Pahang FC dilihat sebagai sebuah pasukan yang agak sukar untuk ditumpaskan.

Perlawanan Selangor Vs Pahang Pasti Berlangsung Sengit

Apapun, pertembungan membabitkan Selangor FC dan Sri Pahang FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan yang mahu pasukan mereka mendapatkan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Selangor Vs Pahang Liga Super 2023

Aksi Liga Super 2023 bagi perlawanan ke-16 membabitkan pasukan Sri Pahang FC menentang (vs) Selangor FC telah dijadual berlangsung pada hari Ahad bersamaan 9 Julai 2023 bertempat di Stadium Darul Makmur, Kuantan bermula jam 5:15 Petang.

Perlawanan Selangor vs Pahang turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola (803) serta AstroGo seawal jam 4:45 petang bermula dengan siaran pra rancangan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman sesawang penstriman rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Sri Pahang FC Vs Selangor FC Liga Super 9 Julai 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Selangor vs Pahang bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan ke-16 secara langsung (live score)hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Sri Pahang FC Vs Selangor FC Liga Super 2023 (LS16)
Stadium Darul Makmur, Kuantan
Tuan Rumah FT Pelawat
Sri Pahang sri pahang fc logo 1 0 selangor fc logo Selangor FC
Penjaring Gol Penjaring Gol
50′ Kevin Ingreso
Pautan (Link) Tontonan Online
Live Streaming Selangor FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023 LS16 (Sooka Astro)