Keputusan Live Streaming Terengganu FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Terengganu FC menerima kunjungan Sri Pahang FC dalam perlawanan ke-10 (LS10) saingan Liga Super Malaysia 2023 yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 28 April 2023.

Peluang Terengganu FC Bangkit Lakar Kemenangan Di Gelanggang Sendiri

Perlawanan ini merupakan cabaran buat pengendali pasukan Terengganu FC bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat menyaingi kehebatan Sri Pahang FC yang kini berada dalam prestasi terbaik.

Cabaran Getir Menanti Terengganu FC

Walaupun dirumus sebagai tugas berat, namun dalam bola sepak apa-apapun boleh terjadi. Sekiranya Terengganu FC berjaya menewaskan Sri Pahang FC, sekali gus dapat melonjakkan kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2023.

Sri Pahang FC Pasti Mahu Teruskan Momentum Kemenangan

Bagi Sri Pahang FC pula, perlawanan ini merupakan peluang buat mereka untuk terus mengekalkan momentum kemenangan dalam saingan Liga Malaysia 2023 meskipun Terengganu FC dilihat sebagai sebuah pasukan yang agak sukar untuk ditumpaskan.

Sri Pahang FC Dalam Misi Memburu Kedudukan Tiga Pasukan Teratas

Saingan Liga Super Malaysia 2023 juga menyaksikan Sri Pahang FC dalam misi mahu menempat pasukan berada di kedudukan pasukan di kelompok tiga teratas dalam carta Liga Super 2023.

Bagi merealisasikan misi tersebut, Sri Pahang FC sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran daripada pihak lawan.

Perlawanan Terengganu FC Vs Sri Pahang FC Pasti Berlangsung Sengit

Apapun, pertembungan membabitkan Terengganu FC dan Sri Pahang FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan yang mahu pasukan mereka mendapatkan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Terengganu FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023

Aksi Liga Super Malaysia 2023 bagi perlawanan pusingan kesepuluh membabitkan pasukan Terengganu FC menentang [vs] Sri Pahang FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 28 April 2023 bertempat di Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin bermula jam 9:00 malam.

Perlawanan Pahang vs Terengganu turut disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di saluran rasmi Sukan RTM dan RTM TV Okey seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Terengganu FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 2023 (Sukan RTM)

Keputusan Terkini Terengganu FC Vs Sri Pahang FC Liga Super 28 April 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Pahang vs Terengganu bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan ke-10 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Terengganu FC Vs Sri Pahang FC Liga Super Malaysia 2023
Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin
Tuan RumahFTPelawat
Terengganu terengganu fc logo12sri pahang fc logo Sri Pahang
Penjaring GolPenjaring Gol
39′ Ivan MamutKpah Sherman 31′
Azam Azih 68′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini