Siaran Langsung Keputusan Sri Pahang Vs Terengganu 2023

Info Siaran Langsung Dan Live Streaming Sri Pahang FC Vs Terengganu FC Liga Super 2023 Merangkumi Keputusan Masa Penuh Perlawanan.
live streaming terengganu vs pahang

Pasukan Sri Pahang FC melayani kunjungan Terengganu FC bagi perlawanan ke-23 (LS23) saingan Liga Super yang dijadual berlangsung pada hari Ahad, 29 Oktober 2023.

Sri Pahang FC pasti akan memanfaatkan sepenuhnya kelebihan beraksi di hadapan ribuan penyokong sendiri bagi memperoleh kemenangan tiga mata yang sangat berharga.

Perlawanan ini dirumuskan sebagai cabaran buat pengendali pasukan Terengganu FC bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat menyaingi kehebatan Sri Pahang FC yang kini berada dalam prestasi terbaik.

Bagi Sri Pahang FC pula, pertembungan ini merupakan peluang buat mereka untuk terus mengekalkan momentum kemenangan dalam baki perlawanan yang ada dalam saingan Liga Super meskipun Terengganu FC dilihat sebagai sebuah pasukan yang agak sukar untuk ditumpaskan.

Saingan Liga Super musim 2023 juga menyaksikan Sri Pahang FC dalam misi mahu menempat pasukan berada di kedudukan pasukan di kelompok tiga teratas. Bagi merealisasikan misi tersebut, Sri Pahang FC sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran daripada pihak lawan.

Pertembungan membabitkan Sri Pahang FC dan Terengganu FC pasti berlangsung dengan aksi mendebarkan dan pastinya menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan yang mahu pasukan mereka mendapatkan kemenangan.

Saingan Liga Super bagi perlawanan ke-23 membabitkan pasukan Sri Pahang FC menentang Terengganu FC telah dijadual berlangsung pada hari Ahad bertarikh 29 Oktober 2023 bertempat di Stadium Darul Makmur, Kuantan bermula jam 8:15 malam.

Aksi Pahang vs Terengganu turut disiarkan secara siaran langsung saluran Sukan RTM dan RTM TV Okey seawal jam 7:45 malam bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Penyokong Sri Pahang mahupun Terengganu FC boleh juga menonton secara live streaming di internet dengan melayari laman sesawang penstriman rasmi RTMklik.

Editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Pahang vs Terengganu bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan ke-23 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Sri Pahang FC Vs Terengganu FC Liga Super 2023
Stadium Darul Makmur, Kuantan
Tuan Rumah FT Pelawat
Sri Pahang logo sri pahang 2 2 logo terengganu fc Terengganu
Penjaring Gol Penjaring Gol
78′ Rafael Silva
80′ Sergio Aguero
Omid Nazari 72′,25′
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming Sri Pahang Vs Terengganu Liga Super 2023