Live Streaming Penang FC Vs KL City FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Kuala Lumpur City FC [KL City FC] menerima kunjungan Penang FC dalam saingan Liga Super 2023 bagi perlawanan pertama [LS1] yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 25 Februari 2023.

Penyokong KL City FC Dan Penang FC Menaruh Harapan Yang Tinggi

Penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi sambil mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat memberikan kemenangan meraih 3 mata pertama dalam perlawanan pembukaan saingan Liga Super musim 2023.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu memberikan momentum kepada penyokong lebih bersemangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Perlawanan KL City FC Vs Penang FC Bakal Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan pasukan KL City FC dan Penang FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi, Taktikal Pasukan KL City FC Dan Penang FC

Penyokong KL City FC dan Sabah FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Penang FC Vs KL City FC Liga Super 25 Februari 2023 LS1

Perlawanan pertama saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan KL City FC menentang [vs] Penang FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 25 Februari 2023 bertempat di Stadium Bolasepak Kuala Lumpur bermula jam 9:00 malam.

Perlawanan Penang FC vs KL City FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran RTM TV Okey seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi RTM TV Okey menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming KL City FC Vs Penang FC Liga Super 2023 LS1 [RTM TV Okey]

Keputusan Terkini KL City FC Vs Penang FC Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Penang FC vs KL City FC bagi aksi pertama saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming KL City FC Vs Penang FC Liga Super 2023 [LS1]
Stadium Bolasepak Kuala Lumpur
PasukanFTPasukan
KL City FC kl city fc logo22penang fc logo Penang FC
Penjaring GolPenjaring Gol
14′,71′ Paulo JosueHadin Azman 73′
Giovane Gomes 85′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini