Siaran Langsung Keputusan Perak Vs KL City FC 2023

Info Siaran Langsung Dan Live Streaming Perak Vs KL City FC Liga Super 2023 Merangkumi Keputusan Penuh Perlawanan.
live streaming perak vs kl city

Aksi saingan Liga Super Malaysia 2023 kini telah memasuki minggu ke-21 (LS21) sambil menyaksikan pasukan Perak FC menerima kunjungan Kuala Lumpur City FC dalam perhitungan perlawanan yang dijadual berlangsung pada hari Ahad, 27 Ogos 2023.

Perlawanan ini merupakan peluang terbaik buat pasukan Perak FC bagi meraih tiga mata berharga di gelanggang sendiri selepas hanya berjaya memperoleh empat kemenangan sepanjang beraksi dalam saingan Liga Super 2023 sebelum ini.

Bagi mencapai matlamat meraih tiga mata berharga, setiap barisan pemain Perak FC perlu memberikan fokus dengan sehabis baik mungkin selain menggelak daripada melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi peluang serta kelebihan kepada pihak lawan mencipta sesuatu.

Pasukan Perak FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana Kuala Lumpur City FC turut memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Bagi pasukan KL City FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan keputusan yang positif di tempat lawan.

Pertembungan membabitkan Perak FC dan KL City FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Penyokong KL City FC dan Perak FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2023 ini.

Perlawanan minggu ke-21 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Perak FC menentang (vs) Kuala Lumpur City FC telah dijadual berlangsung pada hari Ahad bersamaan 27 Ogos 2023 bertempat di Stadium Perak, Ipoh bermula jam 8:15 malam.

Aksi perlawanan Perak FC vs KL City FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Astro Arena Bola (803) serta AstroGo seawal jam 7:45 malam bermula dengan siaran pra rancangan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman sesawang penstriman rasmi Sooka (Astro) menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Perak FC vs KL City FC bagi aksi minggu ke-21 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Perak FC Vs Kuala Lumpur City FC Liga Super 2023
Stadium Perak, Ipoh
Tuan Rumah 8:15PM Pelawat
Perak FC perak fc logo kl city fc logo KL City FC
Penjaring Gol Penjaring Gol
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming Perak FC Vs KL City FC Liga Super 2023