Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs Perak FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

Aksi saingan Liga Super musim 2023 kini telah memasuki minggu yang ke-22 (LS22) turut menyaksikan pasukan Negeri Sembilan FC menerima kunjungan Perak FC dalam perlawanan yang dijadual berlangsung pada hari Ahad, 1 Oktober 2023.

Peluang Negeri Sembilan FC Bangkit Lakar 3 Mata Di Arena Sendiri

Perlawanan ini merupakan peluang buat pasukan Negeri Sembilan FC bagi meraih 3 mata berharga di gelanggang sendiri selepas mengharungi 21 perlawanan sebelum ini dengan hanya memperoleh empat kemenangan.

Negeri Sembilan FC Perlu Fokus Bagi Menjayakan Kemenangan

Bagi mencapai matlamat meraih tiga mata berharga di laman sendiri, setiap barisan pemain Negeri Sembilan FC perlu memberikan fokus dengan sehabis baik mungkin selain menggelak daripada melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi peluang serta kelebihan kepada pihak lawan mencipta sesuatu.

Negeri Sembilan FC Perlu Berhati-hati Ancaman Perak FC

Negeri Sembilan FC perlu juga berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan Perak FC dirumuskan memiliki keupayaan serta kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Perlawanan Perak Vs Negeri Sembilan Liga Super 2023 Mencetuskan Persaingan Sengit

Pertembungan pasukan Perak FC dan Negeri Sembilan FC pasti menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turun beraksi dengan membawa matlamat yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi, Taktikal Pasukan Perak FC Dan Negeri Sembilan FC

Penyokong Perak FC serta Negeri Sembilan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Perak Vs Negeri Sembilan Liga Super 2023

Perlawanan minggu ke-22 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Negeri Sembilan FC menentang (vs) Perak FC telah dijadual berlangsung pada hari Ahad bertarikh 1 Oktober 2023 bertempat di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi bermula jam 9 malam.

Aksi Perak vs Negeri Sembilan turut disiarkan secara siaran langsung di RTM TV Okey seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Penyokong kedua-dua pasukan boleh juga menonton secara live streaming di internet dengan melayari laman sesawang penstriman rasmi RTMKlik (TV Okey) menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Negeri Sembilan FC Vs Perak FC 1 Oktober 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Perak vs Negeri Sembilan bagi aksi ke-22 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Negeri Sembilan FC Vs Perak FC Liga Super 2023
Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi
Tuan RumahFTPelawat
N.Sembilan negeri sembilan fc logo01perak fc logo Perak FC
Penjaring GolPenjaring Gol
Luka Milunović 51′
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs Perak FC Liga Super 2023