Siaran Langsung Keputusan Perak Vs Negeri Sembilan 2023

Info Siaran Langsung Dan Live Streaming Perak Vs Negeri Sembilan Liga Super 2023 Merangkumi Keputusan Masa Penuh Perlawanan.
live streaming perak vs negeri sembilan

Aksi saingan Liga Super musim 2023 kini telah memasuki minggu yang ke-22 (LS22) turut menyaksikan pasukan Negeri Sembilan FC menerima kunjungan Perak FC dalam perlawanan yang dijadual berlangsung pada hari Ahad, 1 Oktober 2023.

Perlawanan ini merupakan peluang buat pasukan Negeri Sembilan FC bagi meraih 3 mata berharga di gelanggang sendiri selepas mengharungi 21 perlawanan sebelum ini dengan hanya memperoleh empat kemenangan.

Bagi mencapai matlamat meraih tiga mata berharga di laman sendiri, setiap barisan pemain Negeri Sembilan FC perlu memberikan fokus dengan sehabis baik mungkin selain menggelak daripada melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi peluang serta kelebihan kepada pihak lawan mencipta sesuatu.

Negeri Sembilan FC perlu juga berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan Perak FC dirumuskan memiliki keupayaan serta kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Pertembungan pasukan Perak FC dan Negeri Sembilan FC pasti menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turun beraksi dengan membawa matlamat yang mahu direalisasikan.

Penyokong Perak FC serta Negeri Sembilan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Perlawanan minggu ke-22 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Negeri Sembilan FC menentang (vs) Perak FC telah dijadual berlangsung pada hari Ahad bertarikh 1 Oktober 2023 bertempat di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi bermula jam 9 malam.

Aksi Perak vs Negeri Sembilan turut disiarkan secara siaran langsung di RTM TV Okey seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Penyokong kedua-dua pasukan boleh juga menonton secara live streaming di internet dengan melayari laman sesawang penstriman rasmi RTMKlik (TV Okey) menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Perak vs Negeri Sembilan bagi aksi ke-22 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Negeri Sembilan FC Vs Perak FC Liga Super 2023
Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi
Tuan Rumah FT Pelawat
N.Sembilan negeri sembilan fc logo 0 1 perak fc logo Perak FC
Penjaring Gol Penjaring Gol
Luka Milunović 51′
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs Perak FC Liga Super 2023