Siaran Langsung Keputusan Perak Lwn PDRM 2024

Info Siaran Langsung Dan Live Streaming Perak FC Vs PDRM FC Liga Super 2024 Merangkumi Keputusan Tamat Masa Penuh Perlawanan.
live streaming perak vs pdrm

Persaingan Liga Super musim 2024/25 kini telah memasuki aksi kedua dengan menyaksikan pasukan Perak FC menerima kunjungan PDRM FC dalam perlawanan yang telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 18 Mei 2024.

Perak FC Lwn PDRM FC Misi 3 Mata

Pertembungan ini merupakan peluang buat kedua-dua pasukan bagi merebut tiga mata berharga dalam usaha meningkatkan kedudukan masing-masing dalam carta liga.

Bagi mencapai misi meraih tiga mata berharga, barisan pemain Perak FC dan PDRM FC perlu memberikan fokus seratus peratus serta tidak melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi kelebihan kepada pihak lawan.

Waspada Ancaman PDRM FC

Perak FC perlu waspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan PDRM FC dirumuskan memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Bagi PDRM FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan keputusan yang positif di tempat lawan.

Tumpuan Dan Harapan Penyokong Sabah Dan PDRM

Pertembungan membabitkan pasukan Perak FC dan PDRM FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Penyokong Perak FC dan PDRM FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Live Streaming Perak FC Lwn PDRM FC Liga Super 2024

Saingan Liga Super 2024/25 bagi perlawanan kedua membabitkan pasukan Perak FC menentang PDRM FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu bertarikh 18 Mei 2024 bertempat di Stadium Perak, Ipoh bermula jam 9:00 malam.

Aksi Perak lwn PDRM turut disiarkan secara siaran langsung di saluran RTM TV Okey dan Sukan RTM seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman web penstriman rasmi RTM (RTMklik) menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Perak Lwn PDRM

Editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Perak melawan PDRM bagi aksi kedua saingan Liga Super musim 2024/25 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Perak FC Lwn PDRM FC Liga Super 2024/25 (9:00PM)
Tuan Rumah9:00PMPelawat
Perak FC logo perak fclogo pdrm fc PDRM FC
Penjaring GolPenjaring Gol
Stadium Perak, Ipoh
Tontonan Online
pautan keluar Live Streaming Perak Vs PDRM Liga Super 2024