Siaran langsung keputusan Perak vs PDRM FC 23.6.2023

Siaran langsung keputusan Perak vs PDRM FC 23 Jun 2023. Info live streaming perak vs pdrm fc liga super 2023 dan keputusan.

Live Streaming Perak FC Vs PDRM FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[P]ersaingan Liga Super 2023 kini telah memasuki aksi pusingan ke-15 (LS15) dengan menyaksikan pasukan Perak FC menerima kunjungan PDRM FC dalam perlawanan yang telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 23 Jun 2023.

Misi Perak FC Dan PDRM FC Merebut 3 Mata Berharga

Pertembungan ini merupakan peluang buat kedua-dua pasukan bagi merebut 3 mata berharga dalam usaha meningkatkan kedudukan masing-masing dalam carta Liga Super 2023.

Perak FC Dan PDRM FC Perlu Fokus Sepenuhnya

Bagi mencapai misi meraih tiga mata berharga, barisan pemain Perak FC dan PDRM FC perlu memberikan fokus seratus peratus serta tidak melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi kelebihan kepada pihak lawan.

Perak FC Perlu Waspada Ancaman PDRM FC

Perak FC perlu waspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan PDRM FC dirumuskan memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Bagi PDRM FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan keputusan yang positif di tempat lawan.

Perlawanan Perak FC Vs PDRM FC Dijangka Sengit

Pertembungan membabitkan pasukan Perak FC dan PDRM FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi, Taktikal Pasukan Perak FC Dan PDRM FC

Penyokong Perak FC dan PDRM FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Perak FC Vs PDRM FC Liga Super 2023

Perlawanan minggu ke-15 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Perak FC menentang (vs) PDRM FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat bersamaan 23 June 2023 bertempat di Stadium Perak, Ipoh bermula jam 9:00 malam.

Perlawanan Perak vs PDRM turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Sukan RTM dan RTM TV2 seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sukan RTM menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Perak FC Vs PDRM FC Liga Super 23 Jun 2023

Editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Perak vs PDRM bagi aksi minggu ke-15 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming Perak FC Vs PDRM FC Liga Super 2023
Stadium Perak, Ipoh
Tuan RumahFTPelawat
Perak FC perak fc logo12pdrm fc logo PDRM FC
Penjaring GolPenjaring Gol
72′ (OG) James OkwuosaUche Agba 49′
Nabil Latpi 56′
Pautan (Link) Tontonan Online
Live Streaming Perak FC Vs PDRM FC Liga Super 2023 LS15 (Sukan RTM)