Live Streaming Kelantan FC Vs Sabah FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Kelantan FC melayani kunjungan Sabah FC dalam perlawanan ke-22 (LS22) saingan Liga Super musim 2023 yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 29 September 2023.

Peluang Kelantan FC Bangkit Lakar Kejutan Di Arena Sendiri

Perlawanan ini merupakan cabaran buat pengendali pasukan Kelantan FC bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat menyaingi kehebatan Sabah FC yang kini berada dalam prestasi terbaik.

Cabaran Getir Menanti Kelantan FC

Walaupun dirumuskan sebagai tugas berat, namun dalam bola sepak apa-apapun boleh terjadi. Sekiranya Kelantan FC berjaya menewaskan Sabah FC, sekali gus dapat menambah tiga mata berharga dalam carta Liga Super 2023.

Sabah FC Pasti Mahu Teruskan Momentum Kemenangan

Bagi Sabah FC pula, perlawanan ini merupakan peluang buat mereka untuk terus mengekalkan momentum kemenangan dalam saingan Liga Malaysia 2023 meskipun Kelantan FC dilihat sebagai sebuah pasukan yang agak sukar untuk ditumpaskan.

Sabah FC Dalam Misi Memburu Kedudukan Tiga Pasukan Teratas

Saingan Liga Super Malaysia 2023 juga menyaksikan Sabah FC dalam misi mahu menempat pasukan berada di kedudukan pasukan di kelompok tiga teratas dalam carta Liga Super 2023.

Bagi merealisasikan misi tersebut, Sabah FC sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran daripada pihak lawan.

Perlawanan Sabah Vs Kelantan Liga Super 2023 Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Sabah FC dan Kelantan FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan yang mahu pasukan mereka mendapatkan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Sabah FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023

Aksi Liga Super Malaysia 2023 bagi perlawanan ke-22 membabitkan pasukan Kelantan FC menentang (vs) Sabah FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat bertarikh 29 September 2023 bertempat di Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bharu bermula jam 9 malam.

Aksi Sabah vs Kelantan turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola 2 (804) serta AstroGo seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Penyokong kedua-dua pasukan boleh juga menonton secara live streaming di internet dengan melayari laman web penstriman rasmi Sooka Astro.

Keputusan Terkini Kelantan FC Vs Sabah FC 29 September 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Sabah vs Kelantan bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan ke-22 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kelantan FC Vs Sabah FC Liga Super 2023
Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bharu
Tuan RumahPostponedPelawat
Kelantan FC kelantan fc logosabah fc logo Sabah FC
Penjaring GolPenjaring Gol
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming Sabah FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023