Siaran langsung keputusan Sabah vs Negeri Sembilan 26.8.2023

Siaran langsung keputusan Sabah vs Negeri Sembilan 26 Ogos 2023. Info live streaming sabah vs negeri sembilan liga super 2023 dan keputusan.

Live Streaming Sabah FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[A]ksi saingan Liga Super Malaysia 2023 kini telah memasuki minggu ke-21 (LS21) sambil menyaksikan pasukan Sabah FC menerima kunjungan Negeri Sembilan FC dalam perlawanan yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 26 Ogos 2023.

Peluang Sabah FC Meraih 3 Mata Penuh Di Laman Sendiri

Perlawanan ini merupakan peluang terbaik buat pasukan Sabah FC bagi meraih 3 mata seterusnya di gelanggang sendiri selepas berjaya mendapatkan dua belas kemenangan pada aksi saingan Liga Super 2023 sebelum ini.

Sabah FC Perlu Fokus Bagi Menjayakan Kemenangan

Bagi mencapai matlamat meraih tiga mata seterusnya, setiap barisan pemain Sabah FC perlu memberikan fokus dengan sehabis baik mungkin selain menggelak daripada melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi peluang serta kelebihan kepada pihak lawan mencipta sesuatu.

Sabah FC Perlu Berhati-Hati Ancaman Negeri Sembilan FC

Sabah FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan Negeri Sembilan FC disifatkan memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Bagi Negeri Sembilan FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan keputusan yang positif di tempat lawan.

Perlawanan Sabah FC Vs Negeri Sembilan FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Sabah FC dan Negeri Sembilan FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal Sabah FC Dan Negeri Sembilan FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong Sabah FC dan Negeri Sembilan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2023 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Sabah FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023

Perlawanan minggu ke-21 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Sabah FC menentang (vs) Negeri Sembilan FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu bersamaan 26 Ogos 2023 bertempat di Stadium Likas, Kota Kinabalu bermula jam 8:15 malam.

Aksi perlawanan Sabah FC vs Negeri Sembilan FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola 2 (804) serta AstroGo seawal jam 7:45 malam bermula dengan siaran pra rancangan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari portal sesawang penstriman rasmi Sooka (Astro) menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Sabah FC Vs Negeri Sembilan FC 26 Ogos 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Sabah FC vs Negeri Sembilan FC bagi aksi minggu ke-21 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Sabah FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023
Stadium Likas, Kota Kinabalu
Tuan RumahFTPelawat
Sabah FC sabah fc logo31negeri sembilan fc logo N.Sembilan
Penjaring GolPenjaring Gol
13′,29′ Ramon
45’+1 Cifu
H.Htet Aung 90′
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming Sabah FC Vs Negeri Sembilan FC Liga Super 2023