Siaran Langsung Keputusan Selangor Vs Kelantan United 2023

Info Siaran Langsung Dan Live Streaming Selangor Vs Kelantan United Liga Super 2023 Merangkumi Keputusan Masa Penuh Perlawanan.
live streaming selangor vs kelantan united

Pasukan Kelantan United FC menerima kunjungan Selangor FC dalam saingan Liga Super 2023 bagi perlawanan pusingan ke-14 (LS14) yang dijadual berlangsung pada hari Rabu, 7 Jun 2023.

Penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi serta mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat memberikan kemenangan meraih tiga mata berharga dalam perlawanan Liga Super musim 2023 malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu memberikan momentum kepada penyokong lebih bersemangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Pertembungan membabitkan pasukan Selangor FC dan Kelantan United FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa matlamat yang mahu direalisasikan.

Penyokong Selangor FC dan Kelantan United FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Perlawanan ke-14 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Kelantan United FC menentang (vs) Selangor FC telah dijadual berlangsung pada hari Rabu, 7 Jun 2023 bertempat di Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bharu bermula jam 9:00 malam.

Perlawanan Selangor vs Kelantan United turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Astro Arena Bola (803) dan AstroGo seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Selangor vs Kelantan United bagi aksi minggu ke-14 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kelantan United FC Vs Selangor FC Liga Super 2023
Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya
Tuan Rumah FT Pelawat
Kelantan Utd kelantan united logo 1 7 selangor fc logo Selangor FC
Penjaring Gol Penjaring Gol
74′(P) Devid Mukhairi Ajmal 4′
Ayron 80′,45′,10′
Faisal Halim 29′
Yohandry 51′
Izwan Yuslan 78′
Pautan Tontonan Online
Live Streaming Selangor FC Vs Kelantan United FC Liga Super 2023