Siaran langsung keputusan Selangor vs Kelantan United 7.6.22023

Siaran langsung keputusan Selangor vs Kelantan United 7 Jun 2023. Info live streaming selangor vs kelantan united liga super 2023.

Live Streaming Selangor Vs Kelantan United Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[P]asukan Kelantan United FC menerima kunjungan Selangor FC dalam saingan Liga Super 2023 bagi perlawanan pusingan ke-14 (LS14) yang dijadual berlangsung pada hari Rabu, 7 Jun 2023.

Penyokong Kelantan United FC Dan Selangor FC Menaruh Harapan Yang Tinggi

Penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi serta mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat memberikan kemenangan meraih tiga mata berharga dalam perlawanan Liga Super musim 2023 malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu memberikan momentum kepada penyokong lebih bersemangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Perlawanan Selangor FC Vs Kelantan United FC Bakal Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan pasukan Selangor FC dan Kelantan United FC pasti menarik minat penyokong setia kerana mereka turun beraksi dengan membawa matlamat yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi, Taktikal Pasukan Selangor FC Dan Kelantan United FC

Penyokong Selangor FC dan Kelantan United FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Selangor FC Vs Kelantan United FC Liga Super 7 Jun 2023

Perlawanan ke-14 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Kelantan United FC menentang (vs) Selangor FC telah dijadual berlangsung pada hari Rabu, 7 Jun 2023 bertempat di Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bharu bermula jam 9:00 malam.

Perlawanan Selangor vs Kelantan United turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Astro Arena Bola (803) dan AstroGo seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Selangor FC Vs Kelantan United FC Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Selangor vs Kelantan United bagi aksi minggu ke-14 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kelantan United FC Vs Selangor FC Liga Super 2023
Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya
Tuan RumahFTPelawat
Kelantan Utd kelantan united logo17selangor fc logo Selangor FC
Penjaring GolPenjaring Gol
74′(P) DevidMukhairi Ajmal 4′
Ayron 80′,45′,10′
Faisal Halim 29′
Yohandry 51′
Izwan Yuslan 78′
Pautan Tontonan Online
Live Streaming Selangor FC Vs Kelantan United FC Liga Super 2023