Siaran langsung keputusan Selangor vs Kelantan FC 25.8.2023

Siaran langsung keputusan Selangor vs Kelantan FC 25 Ogos 2023. Info live streaming selangor vs kelantan liga super 2023 dan keputusan.

Live Streaming Kelantan FC Vs Selangor FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[A]ksi saingan Liga Super Malaysia 2023 kini telah memasuki pusingan ke-21 (LS21) turut melibatkan pasukan Kelantan FC melayani kunjungan Selangor FC dalam perhitungan perlawanan yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 25 Ogos 2023.

Peluang Kelantan FC Bangkit Lakar Kemenangan

Perlawanan ini merupakan peluang terbaik buat pasukan Kelantan FC bagi meraih kemenangan tiga mata berharga di gelanggang sendiri selepas hanya berjaya mendapatkan dua kemenangan pada aksi Liga Super 2023 sebelum ini.

Kelantan FC Perlu Bekerja Keras Bagi Mendapatkan Kemenangan

Bagi mencapai matlamat meraih tiga mata berharga, setiap barisan pemain Kelantan FC perlu memberikan fokus dengan sehabis baik mungkin selain menggelak daripada melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi peluang serta kelebihan kepada pihak lawan mencipta sesuatu.

Kelantan FC Perlu Waspada Ancaman Selangor FC

Kelantan FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan Selangor FC sememangnya memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Bagi Selangor FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan keputusan yang positif di gelanggang lawan.

Perlawanan Selangor FC Vs Kelantan FC Bakal Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Selangor FC dan Kelantan FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal Selangor FC Dan Kelantan FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong Selangor FC dan Kelantan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2023 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Selangor FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023

Perlawanan minggu ke-21 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Kelantan FC menentang (vs) Selangor FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat bersamaan 25 Ogos 2023 bertempat di Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bharu bermula jam 9:00 malam.

Aksi perlawanan Selangor FC vs Kelantan FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Astro Arena Bola (803) serta AstroGo seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra rancangan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman sesawang penstriman rasmi Sooka (Astro) menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Kelantan FC Vs Selangor FC 25 Ogos 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Selangor FC vs Kelantan FC bagi aksi minggu ke-21 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kelantan FC Vs Selangor FC Liga Super 2023
Stadium Sultan Muhammad Ke-IV
Tuan Rumah FT Pelawat
Kelantan FC kelantan fc logo 2 11 selangor fc logo Selangor FC
Penjaring Gol Penjaring Gol
5′(P) Siringoringo
13′ Fazrul Amir
Yohandry 28′
Sharul Nazeem 32′
Ayron 88′,63′,44′,41′
R. Boakye 86′,78′,48′
Faisal Halim 53′,50′
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming Selangor FC Vs Kelantan FC Liga Super 2023 LS21 (Sooka Astro)