Keputusan Live Streaming KL City FC Vs Selangor FC Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Aksi saingan Liga Super Malaysia 2023 kini telah memasuki minggu keenam [LS6] turut menyaksikan pasukan Kuala Lumpur City FC menyambut kunjungan Selangor FC dalam perlawanan yang telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 31 Mac 2023.

Peluang KL City FC Meraih Kemenangan Pertama Di Hadapan Penyokong Sendiri

Perlawanan ini merupakan peluang terbaik buat pasukan KL City FC bagi meraih 3 mata pertama di gelanggang sendiri selepas gagal mendapatkan sebarang kemenangan sepanjang berlangsungnya saingan Liga Super 2023 sebelum ini.

KL City FC Perlu Fokus Sepenuhnya Bagi Menjayakan Misi

Bagi mencapai matlamat meraih tiga mata pertama, setiap barisan pemain KL City FC perlu memberikan fokus dengan sehabis baik mungkin selain menggelak daripada melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi peluang serta kelebihan kepada pihak lawan mencipta sesuatu.

KL City FC Perlu Waspada Ancaman Selangor FC

Pasukan KL City FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana Selangor FC memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Bagi pasukan Selangor FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan keputusan yang positif di tempat lawan.

Perlawanan KL City FC Vs Selangor FC Bakal Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan KL City FC dan Selangor FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal KL City FC Dan Selangor FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong KL City FC dan Selangor FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2023 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming KL City FC Vs Selangor FC Liga Super 31 Mac 2023

Perlawanan minggu keenam saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan KL City FC menentang [vs] Selangor FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 31 Mac 2023 bertempat di Stadium Bolasepak Kuala Lumpur bermula jam 10:00 malam.

Aksi perlawanan Selangor FC vs KL City FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran AstroGO dan Astro Arena Bola [803] seawal jam 9:45 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Selangor FC Vs KL City FC Liga Super 2023 LS6 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini KL City FC Vs Selangor FC Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Selangor FC vs KL City FC bagi aksi minggu keenam saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming KL City FC Vs Selangor FC Liga Super 2023
Stadium Bolasepak Kuala Lumpur
PasukanFTPasukan
KL City FC kl city fc logo13selangor fc logo Selangor FC
Penjaring GolPenjaring Gol
24′ Kipre TchetcheAyron Del Valle 54′,[P]32′
Faisal Halim [P]41′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini