Siaran langsung keputusan Selangor vs Kuching FC 3.7.2023

Siaran langsung keputusan Selangor vs Kuching FC 3 Julai 2023. Info live streaming selangor vs kuching fc liga super 2023 dan keputusan.

Live Streaming Selangor Vs Kuching FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[P]asukan Selangor FC melayani kunjungan Kuching City FC bagi perlawanan ke-15 (LS15) saingan Liga Super 2023 yang dijadual berlangsung pada hari Isnin, 3 Julai 2023.

Penyokong Selangor FC Dan Kuching City FC Mahukan Kemenangan

Penyokong kedua-dua pasukan mengharapkan pasukan pilihan masing-masing dapat melakar kemenangan tiga mata penuh dalam perlawanan Liga Super 2023 malam ini.

Seiring dengan harapan, kemenangan yang dicipta itu sudah tentu memberikan momentum kepada penyokong lebih bersemangat untuk terus memberi sokongan sepanjang musim.

Perlawanan Selangor FC Vs Kuching FC Bakal Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Selangor FC dan Kuching FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kerana kedua-dua pasukan ini turut membawa misi yang mahu direalisasikan.

Tumpuan Penyokong Terhadap Strategi Dan Taktikal

Penyokong Selangor FC dan Kuching City FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi merealisasikan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Selangor FC Vs Kuching City FC Liga Super 2023

Perlawanan ke-15 saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Selangor FC menentang (vs) Kuching FC telah dijadual berlangsung pada hari Isnin bersamaan 3 Julai 2023 bertempat di Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya bermula jam 9:00 malam.

Aksi Selangor vs Kuching FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Astro Arena Bola 2 (804) dan AstroGo seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Selangor FC Vs Kuching City FC Liga Super 3 Julai 2023

Editor akan mengemaskini keputusan Selangor vs Kuching FC bagi aksi ke-15 saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming Selangor FC Vs Kuching City FC Liga Super 2023 (LS15)
Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya
Tuan RumahFTPelawat
Selangor FC selangor fc logo21kuching city logo Kuching FC
Penjaring GolPenjaring Gol
26′ (P) Ayron
55′ Yohandry
Amir Amri 89′
Pautan (Link) Tontonan Online
Live Streaming Selangor FC Vs Kuching FC Liga Super 2023 LS15 (Sooka Astro)