Siaran langsung keputusan Selangor vs Negeri Sembilan 14.8.2023

Siaran langsung keputusan Selangor vs Negeri Sembilan 14 Ogos 2023. Info live streaming selangor vs negeri sembilan liga super 2023 keputusan.

Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs Selangor FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[P]asukan Negeri Sembilan FC melayani kunjungan Selangor FC dalam perhitungan aksi Liga Super 2023 bagi perlawanan pusingan ke-20 (LS20) yang dijadual berlangsung pada hari Isnin, 14 Ogos 2023.

Harapan Penyokong Negeri Sembilan FC Dan Selangor FC

Penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi dengan mengharapkan pasukan mereka dapat melakar kemenangan dalam perlawanan ke-20 saingan Liga Super 2023 kerana kemenangan yang diharapkan ini dapat memperbaiki serta mengukuhkan kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2023.

Negeri Sembilan FC Perlu Waspada Ancaman Selangor FC

Pasukan Negeri Sembilan FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana Selangor FC memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan meskipun turun beraksi selaku pasukan pelawat.

Bagi pasukan Negeri Sembilan FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan kemenangan di gelanggang sendiri.

Perlawanan Negeri Sembilan FC Vs Selangor FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Negeri Sembilan FC dan Selangor FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal Negeri Sembilan FC Dan Selangor FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong Negeri Sembilan FC dan Selangor FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2023 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Selangor Vs Negeri Sembilan Liga Super 2023

Aksi Liga Super bagi perlawanan ke-20 membabitkan pasukan Negeri Sembilan FC menentang (vs) Selangor FC telah dijadual berlangsung pada hari Isnin, 14 Ogos 2023 bertempat di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi bermula jam 9:00 malam.

Perlawanan Selangor vs Negeri Sembilan turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Sukan RTM serta RTM TV Okey seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra rancangan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman sesawang penstriman rasmi RTMklik menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Negeri Sembilan FC Vs Selangor FC 14 Ogos 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Selangor vs Negeri Sembilan bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan ke-20 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Negeri Sembilan FC Vs Selangor FC Liga Super 2023
Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi
Tuan RumahFTPelawat
N.Sembilan logo negeri sembilan fc04logo selangor fc Selangor FC
Penjaring GolPenjaring Gol
Boakye 27′
Ayron Del Valle 59′
Yohandry 75′
Harith Haikal 83′
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming Negeri Sembilan FC Vs Selangor FC Liga Super 2023