Live Streaming Penang FC Vs Selangor FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

Saingan Liga Super Malaysia 2023 kini telah memasuki minggu keempat [LS4] turut menyaksikan pasukan Penang FC menerima kunjungan Selangor FC dalam perlawanan yang telah dijadual berlangsung pada hari Ahad, 12 Mac 2023.

Peluang Penang FC Meraih Kemenangan Pertama Di Laman Sendiri

Perlawanan ini merupakan peluang terbaik buat pasukan Penang FC bagi meraih kemenangan 3 mata pertama di hadapan penyokong sendiri selepas mengharungi aksi Liga Super sebelum ini tanpa sebarang kemenangan.

Penang FC Perlu Fokus 100% Bagi Menjayakan Misi

Bagi mencapai matlamat meraih tiga mata pertama, pasukan Penang FC perlu memberikan fokus dengan sehabis baik mungkin selain menggelak daripada melakukan sebarang kesilapan yang boleh memberi peluang serta kelebihan kepada pihak lawan mencipta sesuatu.

Penang FC Perlu Waspada Ancaman Selangor FC

Penang FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana pasukan Selangor FC memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan di tempat lawan.

Bagi Selangor FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan keputusan yang positif di tempat lawan.

Perlawanan Penang FC Vs Selangor FC Bakal Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Penang FC dan Selangor FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal Penang FC Dan Selangor FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong Penang FC dan Selangor FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan Liga Super 2023 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Penang FC Vs Selangor FC Liga Super 12 Mac 2023 LS4

Perlawanan minggu keempat saingan Liga Super 2023 membabitkan pasukan Penang FC menentang [vs] Selangor FC telah dijadual berlangsung pada hari Ahad, 12 Mac 2023 bertempat di Stadium Bandaraya, Pulau Pinang bermula jam 5:30 petang.

Aksi perlawanan Selangor FC vs Penang FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran AstroGO dan Astro Arena Bola [803] seawal jam 5:15 petang bermula dengan siaran pra-perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan [Link] Tontonan Online
🔗 Live Streaming Penang FC Vs Selangor FC Liga Super 2023 LS4 [Sooka Astro]

Keputusan Terkini Penang FC Vs Selangor FC Liga Super 2023

Dalam pada itu, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Selangor FC vs Penang FC bagi aksi minggu keempat saingan Liga Super Malaysia 2023 secara langsung [live score] hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Live Streaming Penang FC Vs Selangor FC Liga Super 2023 [LS4]
Stadium Bandaraya, Pulau Pinang
PasukanFTPasukan
Penang FC penang fc logo12selangor fc logo Selangor FC
Penjaring GolPenjaring Gol
87′ RafaelAyron Del Valle 27′
Noor Al Rawabdeh 89′
📌 Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini