Keputusan Live Streaming Perak Vs Selangor Liga Super 2023 Semasa, Terkini Dan Penuh

Pasukan Perak FC melayani kunjungan Selangor FC dalam perhitungan perlawanan pusingan kesebelas (LS11) saingan Liga Super Malaysia 2023 yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 20 Mei 2023.

Peluang Perak FC Bangkit Lakar Kejutan Di Laman Sendiri

Perlawanan ini merupakan cabaran buat pengendali pasukan Perak FC bagi memastikan pasukan kendaliannya dapat menyaingi kehebatan Selangor FC yang kini berada dalam prestasi terbaik.

Cabaran Getir Menanti Perak FC

Walaupun dirumuskan sebagai tugas berat, namun dalam bola sepak apa-apapun boleh terjadi. Sekiranya Perak FC berjaya menewaskan Selangor FC, sekali gus dapat memperbaiki kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2023.

Selangor FC Pasti Mahu Teruskan Momentum Kemenangan

Bagi Selangor FC pula, perlawanan ini merupakan peluang buat mereka untuk terus mengekalkan momentum kemenangan dalam saingan Liga Malaysia 2023 meskipun Perak FC dilihat sebagai sebuah pasukan yang agak sukar untuk ditumpaskan.

Selangor FC Dalam Misi Memburu Kedudukan Naib Juara Liga Super 2023

Saingan Liga Super Malaysia 2023 juga menyaksikan Selangor FC dalam misi mahu menempat pasukan berada di kedudukan naib juara atau berada pada kalangan pasukan di kelompok tiga teratas dalam carta Liga Super 2023.

Bagi merealisasikan misi tersebut, Selangor FC sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran daripada pihak lawan.

Perlawanan Selangor Vs Perak Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Perak FC dan Selangor FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan yang mahu pasukan mereka mendapatkan kemenangan.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Perak FC Vs Selangor FC Liga Super 20 Mei 2023

Aksi Liga Super Malaysia 2023 bagi perlawanan pusingan kesebelas membabitkan pasukan Perak FC menentang (vs) Selangor FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 20 Mei 2023 bertempat di Stadium Perak, Ipoh bermula jam 8:15 malam.

Perlawanan Selangor vs Perak turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Astro Arena Bola (803) dan live streaming di laman web Sooka Astro serta AstroGo seawal jam 8:00 malam bermula dengan siaran pra perlawanan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari saluran rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Pautan (Link) Tontonan Online
? Live Streaming Perak FC Vs Selangor FC Liga Super 2023 LS11 (Sooka Astro)

Keputusan Terkini Perak FC Vs Selangor FC Liga Super 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Selangor vs Perak bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan ke-11 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Perak FC Vs Selangor FC Liga Super 2023 (LS11)
Stadium Perak, Ipoh
Tuan RumahFTPelawat
Perak FC perak fc logo04selangor fc logo Selangor FC
Penjaring GolPenjaring Gol
Ayron Del Valle 69′,40′
Faisal Halim 45’+1
Mukhairi Ajmal 51′
? Sila Refresh atau reload page untuk paparan keputusan terkini