Siaran Langsung Keputusan Selangor Vs Perak 2023

Info Siaran Langsung Dan Live Streaming Selangor Vs Perak Liga Super 2023 Merangkumi Keputusan Masa Penuh Perlawanan.
live streaming selangor vs perak

Pasukan Selangor FC melayani kunjungan Perak FC dalam perhitungan perlawanan ke-24 (LS24) saingan Liga Super yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 25 November 2023.

Perlawanan ini merupakan misi Selangor FC memburu tiga mata berharga di hadapan penyokong sendiri bagi mempertahankan kedudukan mereka yang kini berada pada tempat kedua dalam carta Liga Super.

Berbeza pula dengan Perak FC dimana harus memastikan pasukan mereka dapat menyaingi kehebatan Selangor FC yang kini berada dalam prestasi terbaik.

Sekiranya Perak FC berjaya menewaskan Selangor FC, sekali gus dapat memperbaiki kedudukan pasukan dalam carta liga.

Saingan Liga Super Malaysia 2023 juga menyaksikan Selangor FC dalam misi mahu menempat pasukan berada di kedudukan naib juara atau berada pada kalangan pasukan di kelompok tiga teratas dalam carta Liga Super 2023.

Bagi merealisasikan misi tersebut, Selangor FC sudah tentu tidak mahu ambil mudah terhadap cabaran daripada pihak lawan.

Pertembungan membabitkan Perak FC dan Selangor FC pasti berlangsung dengan sengit serta menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan yang mahu pasukan mereka mendapatkan kemenangan.

Saingan Liga Super Malaysia 2023 bagi perlawanan ke-24 membabitkan pasukan Selangor FC menentang Perak FC telah dijadual berlangsung pada hari Sabtu bertarikh 25 November 2023 bertempat di Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya bermula jam 5:30 petang.

Aksi Selangor vs Perak turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Sukan RTM dan RTM TV Okey seawal jam 5:00 petang bermula dengan siaran pra rancangan perlawanan.

Penyokong kedua-dua pasukan boleh juga menonton secara live streaming di internet dengan melayari laman web penstriman rasmi RTMklik menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Selangor vs Perak bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan ke-24 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Pautan Tontonan Online
link Siaran Langsung Selangor FC Vs Perak FC Liga Super 2023
Keputusan Langsung Selangor FC Vs Perak FC Liga Super 2023
Stadium Bandaraya Petaling Jaya
Tuan Rumah FT Pelawat
Selangor FC logo selangor fc 4 0 logo perak fc Perak FC
Penjaring Gol Penjaring Gol
3′ Sharul Nazeem
33′ Mukhairi Ajmal
73′ Yohandry Orozco
81′ Ayron Del Valle