Siaran langsung keputusan Terengganu vs Kelantan FC 14.8.2023

Siaran langsung keputusan Terengganu vs Kelantan FC 14 Ogos 2023. Info live streaming kelantan vs terengganu liga super 2023 dan keputusan.

Live Streaming Kelantan FC Vs Terengganu FC Liga Super 2023 Keputusan Semasa, Terkini Dan Penuh

[P]asukan Kelantan FC menerima kunjungan Terengganu FC dalam perhitungan aksi Liga Super 2023 bagi perlawanan pusingan ke-20 (LS20) yang dijadual berlangsung pada hari Isnin, 14 Ogos 2023.

Harapan Penyokong Kelantan FC Dan Terengganu FC

Penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi dengan mengharapkan pasukan mereka dapat melakar kemenangan dalam perlawanan ke-20 saingan Liga Super ini kerana kemenangan yang diharapkan dapat memperbaiki serta mengukuhkan kedudukan pasukan dalam carta Liga Super musim 2023.

Kelantan FC Perlu Waspada Ancaman Terengganu FC

Pasukan Kelantan FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana Terengganu FC dirumuskan memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan meskipun bertandang selaku pasukan pelawat.

Bagi pasukan Kelantan FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan kemenangan di gelanggang sendiri.

Perlawanan Terengganu FC Vs Kelantan FC Pasti Berlangsung Sengit

Pertembungan membabitkan Terengganu FC dan Kelantan FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Strategi, Taktikal Terengganu FC Dan Kelantan FC Menjadi Tumpuan Penyokong

Penyokong Terengganu FC dan Kelantan FC sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan saingan Liga Super 2023 ini.

Siaran Langsung Atau Live Streaming Terengganu Vs Kelantan Liga Super 2023

Aksi saingan Liga Super bagi perlawanan ke-20 membabitkan pasukan Kelantan FC menentang (vs) Terengganu FC telah dijadual berlangsung pada hari Isnin bersamaan 14 Ogos 2023 bertempat di Stadium Sultan Muhammad ke-IV, Kota Bharu bermula jam 9:00 malam.

Perlawanan Terengganu vs Kelantan turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola (803) serta AstroGo seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra rancangan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman web penstriman rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Kelantan FC Vs Terengganu FC 14 Ogos 2023

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Terengganu vs Kelantan bagi aksi Liga Super 2023 perlawanan ke-20 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Kelantan FC Vs Terengganu FC Liga Super 2023
Stadium Sultan Muhammad ke-IV, Kota Bharu
Tuan RumahFTPelawat
Kelantan FC logo kelantan fc08logo terengganu fc Terengganu
Penjaring GolPenjaring Gol
Ivan Mamut 66′,53′,14′
Tukhtasinov 27′
Nik Sharif 36′
Engku Shakir 41′
Haris Safwan 47′
Hakimi 63′
Pautan Tontonan Online
link Live Streaming Kelantan FC Vs Terengganu FC Liga Super 2023