Siaran Langsung Keputusan Terengganu Lwn Kelantan D.N 2024

Info Siaran Langsung Dan Live Streaming Terengganu Vs Kelantan 2024 Saingan Liga Super Merangkumi Keputusan Masa Penuh Perlawanan.
live streaming terengganu vs kelantan

Pasukan Terengganu FC menerima kunjungan Kelantan Darul Naim FC dalam perhitungan aksi Liga Super musim 2024/25 bagi perlawanan ketiga yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 24 Mei 2024.

Terengganu Lwn Kelantan Darul Naim Harapan Penyokong

Penyokong setia kedua-dua pasukan pastinya meletakkan harapan yang tinggi dengan mengharapkan pasukan mereka dapat melakar kemenangan dalam perlawanan ke-3 saingan Liga Super ini kerana kemenangan yang diharapkan dapat memperbaiki serta mengukuhkan kedudukan pasukan dalam carta Liga Super musim 2024/25.

Pertembungan membabitkan Terengganu FC dan Kelantan Darul Naim FC pasti menarik minat penyokong setia kedua-dua pasukan kerana mereka turun beraksi dengan membawa misi yang mahu direalisasikan.

Penyokong kedua-dua pasukan sudah tentu memberi tumpuan terhadap strategi dan taktikal yang akan diterapkan oleh jurulatih selain mengharapkan kesebelasan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi terbaik bagi mencapai objektif kemenangan dalam perlawanan tumpuan saingan Liga Super 2024 ini.

Waspada Ancaman Kelantan Darul Naim FC

Pasukan Terengganu FC perlu berwaspada dengan ancaman pihak lawan kerana Kelantan Darul Naim FC dirumuskan memiliki keupayaan dan kekuatan untuk mencipta kejutan meskipun bertandang selaku pasukan pelawat.

Bagi pasukan Terengganu FC pula, mereka sudah tentu akan sedaya mempertahankan gawang daripada dibolosi serta beraksi dengan sebaik mungkin untuk mendapatkan kemenangan di gelanggang sendiri.

Live Streaming Terengganu Vs Kelantan Liga Super 2024

Aksi saingan Liga Super bagi perlawanan ke-3 membabitkan pasukan Terengganu FC menentang Kelantan Darul Naim FC telah dijadual berlangsung pada hari Jumaat bertarikh 24 Mei 2024 bertempat di Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin, Kuala Terengganu bermula jam 8:15 malam.

Perlawanan Terengganu vs Kelantan turut disiarkan secara siaran langsung di saluran sukan Astro Arena Bola (803) serta AstroGo seawal jam 7:45 malam bermula dengan siaran pra rancangan.

Untuk menonton secara live streaming di internet sila layari laman web penstriman rasmi Sooka Astro menerusi judul pautan yang disediakan pada ruangan di bawah.

Keputusan Terkini Terengganu FC Lwn Kelantan Darul Naim

Dalam perkembangan yang sama, editor turut mengikuti serta mengemaskini keputusan Terengganu melawan Kelantan bagi aksi Liga Super 2024 perlawanan ke-3 secara langsung (live score) hingga tamat masa penuh perlawanan.

Keputusan Langsung Terengganu FC Lwn Kelantan Darul Naim Liga Super 2024/25 (8:15PM)
Tuan RumahMasa PenuhPelawat
Terengganu FC logo terengganu fc30logo kelantan united Kelantan D.N
Penjaring GolPenjaring Gol
36′ Ismahil Akinade
45′ N.Tukhtasinov
47′ Manuel Ott
 Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin, Kuala Terengganu
Tontonan Online
pautan keluar Live Streaming Terengganu Vs Kelantan Liga Super 2024